Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockstar Games Grand Theft Auto: Triloogia – PlayStation 4 lõplik väljaanne

Rockstar Games Grand Theft Auto: Triloogia – PlayStation 4 lõplik väljaanne
Pole laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Rockstar Games
Kauba ID: 1763251
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kolm ikoonilist linna, kolm eepilist lugu
Esitage originaalse Grand Theft Auto triloogia: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ja Grand Theft Auto: San Andrease žanri määravaid klassikuid, mis on uuendatud uue põlvkonna jaoks.

Tänu laiaulatuslikele täiustustele, sealhulgas hiilgav uus valgustus ja keskkonnauuendused, kõrge eraldusvõimega tekstuurid, suuremad tõmbekaugused, Grand Theft Auto V-stiilis juhtnupud ja sihtimine ning palju muud, ärkavad need armastatud maailmad ellu uute detailidega. .

Välja töötanud Rockstar Games, kohandanud Grove Street Games.

Grand Theft Auto: Triloogia – lõplik väljaanne sisaldab:

Grand Theft Auto III
Kõik saab alguse Liberty Cityst. Grand Theft Auto III pakub revolutsioonilist vabadust minna kuhu iganes ja tungrauaga üles tõsta, kui teil on piisavalt julgust, teie käeulatuses kuritegeliku allilma keskpunkt.

Grand Theft Auto: Vice City
Tere tulemast 1980. aastatesse. Suurte juuste ja pastelsete ülikondade kümnendilt pärineb lugu ühe mehe tõusust kuritegeliku hunniku tippu. Grand Theft Auto naaseb Tommy Vercetti looga reetmisest ja kättemaksust neooniküllases troopilises linnas, mis on täis liialdust ja võimalusi.

Grand Theft Auto: San Andreas
On 90ndate algus. Pärast seda, kui paar politseinikku süüdistavad ta mõrvas, on Carl 'CJ' Johnson sunnitud minema teekonnale, mis viib ta läbi terve San Andrease osariigi, et päästa oma perekond ja võtta kontrolli tänavate üle. Rockstar Games Grand Theft Auto: The Triloogia – lõplik väljaanne. Mänguväljaanne: lõplik, platvorm: PlayStation 4, ESRB reiting: M (küps), PEGI reiting: 18, arendaja: Grove Street Games, väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 11.11.2021

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles