Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros rattavarrukate suurus: L XT057-1BKL (must)

Rockbros rattavarrukate suurus: L XT057-1BKL (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460396
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgratta kate, suurus L Rockbros XT057-1BKL (must)

Kas sõidad rattaga päikesepaistelistel suvepäevadel? Kinkige endale parim päikesekaitse! Rockbros XT057-1BKL rattavarrukas on valmistatud hingavast, venivast jääsiidist, mis tagab meeldiva jahutava tunde ka kuuma ilmaga. Samas on see väga mugav ja ei libise käest. Samuti pakub see suurepärase tuulekaitse.

Rohkem sõidumugavust

Varrukas on valmistatud hingavast jääsiidist, mis juhib suurepäraselt higi eemale ja püsib kaua kuiv. See muudab selle ideaalseks kasutamiseks kuuma ilmaga. Samuti on see varustatud spetsiaalse võrguga. Kõik see tähendab, et see võib pakkuda meeldivalt lahedat tunnet peaaegu igas olukorras. Lisaks kaitseb see teie käsi päikese eest ja väldib päikesepõletust.

Valige kõrgeim kvaliteet

Materjal, millest varrukas on valmistatud, pole mitte ainult meeldiv puudutusele ja hingav, vaid ka väga vastupidav, painduv ja painduv. Samuti on see väga vastupidav kahjustustele ja kulumisele. Pealegi sobib toode ideaalselt keha külge ega libise tänu piklikele libisemiskindlatele elementidele käest. Kõik see muudab varruka ideaalseks rattasõiduks, jooksmiseks ja paljuks muuks.

Bränd Rockbros
Mudel XT057-1BKL
Värv Must
Suurus l
Pikkus 47,7 cm
Manseti ümbermõõt 23,4 cm
Käe ümbermõõt 26,85 cm
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles