Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros rattakinnaste suurus: XL S247-XL

Rockbros rattakinnaste suurus: XL S247-XL
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1458833
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rattakindad Rockbros S247-XL

Rockbros S247-XL sõrmedeta rattakindad muudavad teie sõitmise mugavamaks. Need on valmistatud hingavast, kulumiskindlast materjalist ja on libisemiskindla pinnaga. Neil on ka mitu tuulutusava, randmetoed ja helkurid, et teid teel ohutult hoida. Samal ajal on need uskumatult mugavad. See on ideaalne valik igale jalgratturile!

Imeline mugavus

Kinnaste valmistamisel on kasutatud kõrgeima kvaliteediga materjale, et saaksid nautida mugavat kasutamist. S247-l on ka takjakinnisus ja see on õmmeldud nii, et seda saab kiiresti selga panna või ära võtta. Neil on ka ventilatsiooniavad ja need tagavad optimaalse hingavuse, et teie käed ei higistaks. Samuti võimaldavad sõrmedeta kindad mugavalt nutitelefoni kasutada.

Ehitatud sõitmiseks

Libisemiskindlad põrutusi summutavad elemendid, randmetugi, vastupidavad, venivad materjalid ja täiuslik istuvus tähendavad, et Rockbrose kindad suudavad vastata ka kõige nõudlikumate jalgratturite ootustele ja pakkuda neile mugavamat sõitu. S247-l on ka helkurid, mis parandavad teie nähtavust teel ja hoiavad teid ohutuna.

Bränd Rockbros
Mudel S247
Värv Must
Materjal Nailon, spandex, mikrokiud, SBR kumm.
Suurus XL

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles