Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros rattakinnaste suurus: M S247-1 (must)

Rockbros rattakinnaste suurus: M S247-1 (must)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460397
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rattakindad Rockbros S247-1 (must)

Rockbros S247-1 rattakindad muudavad teie sõitmise mugavamaks. Need on valmistatud hingavast, kulumiskindlast materjalist ja neil on libisemisvastane pind. Neil on ka mitu tuulutusava, randmetoed ja helkurid, mis parandavad teie ohutust teel. Samuti võimaldavad need mugavalt nutitelefoni kasutada. Ideaalne valik igale jalgratturile!

Imeline mugavus

Kindad on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, nii et saate nautida mugavat kandmist. S247-1-l on ka takjakinnisus, mis tagab kohandatud sobivuse. Neil on ka ventilatsiooniavad ja optimaalne hingavus, mis tähendab, et teie käed ei higista. Lisaks võimaldavad kindad tänu spetsiaalsete juhtivate kiudude kasutamisele puutetundlikke ekraane mugavalt pöidla ja nimetissõrmega juhtida.

Ehitatud sõitmiseks

Libisemiskindlad põrutusi summutavad elemendid, randmetugi, vastupidavad, venivad materjalid ja täiuslik istuvus tagavad, et Rockbrosi kindad vastavad ka kõige nõudlikuma jalgratturite ootustele ja pakuvad neile mugavat sõitu. Mudelil S247-1 on ka helkurid, mis parandavad teie nähtavust teel ja tagavad teie ohutuse.

Bränd Rockbros
Mudel S247-1
Värv Must
Materjal Nailon, spandex, mikrokiud, SBR kumm.
Omadused
Suurus M
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles