Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros rattakinnaste suurus: L S169-1BR (must ja punane)

Rockbros rattakinnaste suurus: L S169-1BR (must ja punane)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460398
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rattakindad Rockbros S169-1BR

Kas otsite vastupidavaid ja mugavaid rattakindaid? Seejärel valige Rockbros S169-1BR! Nautige suuremat sõidumugavust ja unustage sõrmejäljed. Kindad on valmistatud hingavast materjalist, mis takistab higistamist. Täiendavaks eeliseks on geelpadjad, mis imevad suurepäraselt põrutusi ja tagavad veelgi suurema mugavuse.

Nautige reisi

Kas veedate ratta seljas pikki tunde? Hoolitse oma mugavuse eest ja jäta valusate nahapõletikega hüvasti! Rockbrose kindad on äärmiselt kerged ja valmistatud hingavast materjalist, et hoida teid sõidu ajal mugavalt. Spetsiaalsed padjad tagavad usaldusväärse löögisummutuse ja libisemiskindel pind tagab kindla haarde. Lisaks võimaldab Velcro sulgur kindaid paremini oma vajadustele vastavaks kohandada.

Täiustatud disain

Kindad on valmistatud kvaliteetsest nailonist, mis tagab kõrge tugevuse ja vastupidavuse kahjustustele. Nad teenivad teid ustavalt pikka aega! Need sobivad ideaalselt suvisteks reisideks. Lisaks võimaldavad sõrmedeta kindad mugavalt nutitelefoni kasutada. Nii saate igal ajal vastata sõnumitele, vaadata oma marsruuti kaardil või võtta telefoni kätte.

Bränd Rockbros
Mudel S169-1BR
Värv Must punane
Materjal Nailon
Omadused
Suurus L
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles