Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros Q3 tagumine jalgratta tuli (must)

Rockbros Q3 tagumine jalgratta tuli (must)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460399
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rockbros Q3 tagumine jalgratta tuli

Hoolitse oma ohutuse eest jalgrattaga sõites. Rockbros Q3 tagumine rattatuli suurendab teie nähtavust maanteel! Sellel on valida 4 valgustusrežiimi vahel ja selle tööaeg on kuni 30 tundi. Seda on ka väga lihtne paigaldada ja see on IPX6 järgi veekindel. Lisaks tuvastab see automaatselt ümbritseva heleduse ja vibratsiooni, et kohandada oma jõudlust vastavalt.

2 kinnitusviisi

Lambi paigaldamine ei tekita probleeme – kaasasolevad tarvikud aitavad teid. Kinnitamiseks on kaks võimalust – kas otse sadula alla või istmepostile. Vali endale sobiv meetod! Pealegi ei võta paigaldamine palju aega - vaid paar minutit.

Tugev disain

Taskulambi korpus on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist. See muudab seadme äärmiselt vastupidavaks ja vastupidavaks kahjustustele, kriimustustele ja kulumisele. Samal ajal näeb toode välja väga stiilne ja kaasaegne. Sellel on ka IPX5 veekindluse reiting. See tähendab, et isegi kui jääte rattaga sõites vihma kätte, ei pea te tulede purunemise pärast muretsema!

4 valgustusrežiimi

See praktiline lamp sobib ideaalselt peaaegu igas olukorras. See võimaldab teil valida 4 valgustusrežiimi vahel, et saaksite selle jõudlust oma ootustele vastavaks kohandada. Hele režiim pakub eredat ja pidevat valgust. Hingamisrežiimis pulseerib indikaator vaikselt ja režiimis Vilkumine vilgub. SOS-režiim aitab teil tähelepanu tõmmata, näiteks kui vajate abi.

Valgus- ja vibratsiooniandur

Valgus paistab silma ka intelligentse juhtimise poolest. Varustatud valgus- ja vibratsioonianduriga. Selle tulemusena lülitub see automaatselt välja eredas valguses ja lülitub sisse pimedas. Seade lakkab töötamast ka siis, kui peatute vähemalt 30 sekundiks, ja taaskäivitub, kui hakkate uuesti liikuma. Veelgi enam, pidurdamisel hakkab tuli paistma maksimaalse heledusega.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege, et peate oma taskulampi sageli laadima. Seade on varustatud kauakestva 300 mAh akuga. See võimaldab tal töötada umbes 12 tundi eredas režiimis ja umbes 30 tundi hingamise, vilkumise ja SOS režiimis. Veelgi enam, taskulamp laetakse USB kaudu, mis võimaldab ühendada selle mitte ainult tavalise laadijaga, vaid ka näiteks aku, sülearvuti või arvutiga.

Kasti

  • Jalgratta tagumine tuli
  • Tala paigalduskomplekt
  • Sadula kinnituskomplekt
  • USB laadimiskaabel

Bränd Rockbros
Mudel 3. veerand
Värv Must
Valgusrežiimid 4
Aku 3,7 V 300 mAh
Töötunnid Hele režiim: u. 12 tundi;
Hingamismuster: u. 30 tundi;
Vilkuv režiim: u. 30 tundi;
SOS-režiim: ca. 30 tundi;
Laadija USB-kaabel
Veekindel IPX5
Materjal Alumiiniumisulam + plast
Mõõtmed u. 3 x 3,4 x 6,4 cm
Kaal u. 33 g (koos alusega)
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles