Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros C16-BK 1L jalgrattakott

Rockbros C16-BK 1L jalgrattakott
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460381
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgrattakott Rockbros C16-BK 1l.

Kas sulle meeldib jalgrattaga sõita? Kas käite sageli rattamatkadel? Hangi võimalus endale vajalikud asjad mugavalt hoiule panna! Rockbros C16-BK istmealune jalgrattakott on valmistatud vastupidavast, kahjustuskindlast materjalist ja sellel on mitu taskut väikeste esemete hoiustamiseks. Sellel on ka helkurelemendid. Tarvikut on ka väga lihtne kinnitada.

Kohandatud teie vajadustele

Kas lähed jalgrattamatkale? Võtke kõik vajalik kaasa! Näiteks Rockbros C16-BK kott võimaldab mugavalt transportida nutitelefoni, rahakotti ja rattaparandustööriistade komplekti. Sellel on mitu taskut ja sektsiooni, mis muudavad teie organiseerimise lihtsaks. Seda on ka väga lihtne paigaldada – selle saab hõlpsasti sadula alla kinnitada.

Tugev disain

Kott on valmistatud kõrgeima kvaliteediga komposiitmaterjalidest, muutes selle väga vastupidavaks. Lisaboonuseks on veekindel tõmblukk. Lisaks muudab läbimõeldud disain toote löögikindlamaks. Kõik see võimaldas oluliselt vähendada sisse pandud esemete kahjustamise ohtu.

Hoolitse oma turvalisuse eest

C16-BK kott mitte ainult ei muuda teie valitud esemete hoiustamist lihtsamaks, vaid võimaldab teil hoolitseda ka oma ohutuse eest teel. See on varustatud helkurelementidega, mis muudavad teid pimedas paremini nähtavaks. Komplekti kuulub ka spetsiaalne hoidik, mille külge saab kinnitada väikese jalgrattatule. Teie reis on hilinenud ja öö on saabunud? Rockbrosega tunnete end turvaliselt!

Bränd Rockbros
Mudel S16-BK
Värv Must
Materjal Komposiitmaterjalid
Mõõtmed 21 x 9,5 x 9,5 cm
Paigalduskoht sadula all
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles