Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros 10134PL jalgratta päikeseprillid (sinised)

Rockbros 10134PL jalgratta päikeseprillid (sinised)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460557
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rattasõidu päikeseprillid Rockbros 10134PL

Kaitske oma silmi ja andke neile Rockbrosega parim päikesekaitse. Polariseeriva filtriga prillid tagavad teile suurepärase nähtavuse igas olukorras ning tänu suurele objektiivialale on teil praktiliselt takistusteta vaateväli. Toode on valmistatud kvaliteetsest termoplastist, mis annab sellele tohutu painde- ja tõmbetugevuse. Need on ülikerged ja neil on reguleeritavad ninapadjad, mis avaldab positiivset mõju prillide kandmise mugavusele. Neil on 400 UV-kaitset ja neid saab kanda komplekti kuuluvate korrigeerivate raamidega.

Vaadake rohkem polarisatsiooniga

Rockbros 10134PL on midagi enamat kui lihtsalt päikeseprillid! Polariseeriv filter vähendab tõhusalt peegeldunud valguse hulka, nii et te ei näe soovimatut pimestamist ega peegeldusi. Veelgi enam, tänu polarisatsioonile on värviküllastus oluliselt kõrgem kui ilma filtrita objektiivide puhul, mis suurendab veelgi visuaalset mugavust. Sellised lahendused muudavad 10134PL prillid ideaalseks autosõiduks, kalastamiseks, ekskursioonideks mägedesse või merele.

Kvaliteetne töötlus

Rockbrose päikeseprillide valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Raamide valmistamiseks kasutatav termoplast on äärmiselt painduv ja kerge, muutes prillid nii kahjustustele vastupidavaks kui ka mugavaks. Polükarbonaadi kasutamine tagab, et läätsed ei kriimustata ega kahjustata lööke. Kõrge UV-kaitse (400) kasutamine kaitseb teie nägemist UVA, UVB, UVC ja sinise valguse kahjulike mõjude eest.

Täielikud korrigeerivad raamid

Kas olete lühinägelik ja teil on raske ilma prillideta? Nüüd pole see probleem! Rockbros prillidel on spetsiaalselt disainitud korrigeerivad läätseraamid, mis sobivad ideaalselt polariseeritud läätse sisse ja on sellest kummiribadega eraldatud. Kõik, mida pead tegema, on sisestada sobivad läätsed oma raami ja näed selgelt ja selgelt kõikjal, kus viibid.

Kaasas

  • Prillid x 1
  • Prillitoos x 1
  • Puhastuslapp x 1
  • Prillitoos x 1
  • Polarisatsioonitesti kaart x1
  • Sisseehitatud korrigeerivad objektiiviraamid x 1

Tootja Rockbros
Mudel 10134PL
Objektiivid polariseeritud
UV kaitse 400 UV
Raami materjal TR90
Objektiivi materjal Polükarbonaat
Kaal OKEI. 29 g
Omadused
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles