Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rockbros 029BK rattakott/telefonihoidja (must)

Rockbros 029BK rattakott/telefonihoidja (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460400
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rattakott/telefonihoidja Rockbros 029BK

Kas käite sageli rattaretkedel? Hankige võimalus mugavalt hoiustada oma hädavajalikke asju ja võimaldada kiire juurdepääs nutitelefonile! Telefonihoidjaga Rockbros 029BK kott muudab iga reisi veelgi nauditavamaks. Aksessuaar on veekindel, nii et te ei pea kartma sees olevate esemete kahjustamise pärast. Samuti võimaldab see sujuvalt kasutada nutitelefoni puuteekraani ja võimaldab ühendada sellega kõrvaklapid läbi spetsiaalse augu.

Veekindel

Kas jäite reisil vihma kätte? Rockbrosega ei pea te muretsema, et teie telefon või muud esemed saavad märjaks ja kahjustuvad! 029BK kott on valmistatud veekindlatest materjalidest nagu polüuretaan, seega on see veekindel. Sellel on ka lamineeritud tõmblukud. Kõik see annab kindlustunde, et sinna pandud asjad jäävad kuivaks!

Palju ruumi teie asjade jaoks

Vaatamata oma suhteliselt väikesele suurusele on kott üllatavalt mahukas. Sellesse mahub lihtsalt lisaks nutitelefonile ka näiteks toitepank, väike pump, rahakott ja rattaratta remondikomplekt. Toote eeliseks on ka spetsiaalne paksendatud käsn, mis kaitseb sisse pandud esemeid löökide ja vigastuste eest.

Läbimõeldud disain

Kott kasutab topeltkinnitust - spetsiaalse rihma ja suure Velcro riba abil. Tänu sellele püsib see kindlalt paigal ka ebatasasel teel sõites. Kuid selle eelised ei lõpe sellega! Veel üks tähelepanuväärne omadus on spetsiaalne auk, mis võimaldab ühendada kõrvaklapid kotis oleva nutitelefoniga. See tähendab, et saate vabalt muusikat kuulata või telefoniga rääkida.

Mugav telefoni kasutamine

Nautige nutitelefoni kasutamise mugavust kotis. Ekraani kate kasutab TPU plastikut, mis on puutetundlik. See tähendab, et saate oma telefoni puuteekraani probleemideta kasutada. Nüüd saate hõlpsalt muuta esitatavat lugu, vastata sissetulevale kõnele või kontrollida oma marsruuti kaardil! Lisaks takistab sisseehitatud päikesesirm pimestamist.

Bränd Rockbros
Mudel 029БК
Värv Must
Materjal PU komposiitmaterjal
Ekraani suurus 5,8 tolli ja väiksem
Mõõtmed u. 25,5 x 6,5 x 10,5 cm
Kaal u. 189 g
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles