Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rõngaslamp / statiiv PULUZ LED 26cm 3x Nutitelefon PKT3070B

Rõngaslamp / statiiv PULUZ LED 26cm 3x Nutitelefon PKT3070B
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1455766
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LED rõngasvalgusti statiiviga

Klambrit saab kasutada LED-rõngasvalgusti paigaldamiseks. Hoidja pea pöörleb 360°, et seda oleks lihtne reguleerida. Telefoniklamber ühildub telefonidega laiusega 6-8,5 cm Kerge ja kaasaskantav disain muudab statiivi kasutamise ja kaasaskandmise lihtsaks, näiteks reisil või õues pildistades.

Ideaalne valgustus

Lamp on valmistatud energiasäästlikest LED helmestest, mis hajutavad ideaalselt soojust, hoides ära keha ülekuumenemise. Lisaks teeb valgustus suurepärase töö loomulike värvide peegeldamisel ja nahatoonide esiletoomisel fotodel. 3 värvivaliku ja reguleeritava heledusega saate kiiresti ja lihtsalt kohandada oma fotode efekte vastavalt oma eelistustele, ilma et oleks vaja täiendavaid värvifiltreid. Samas on lambi valgus pehme ja ei tekita silmadele vaevusi ka pikemal kasutamisel.

Lai rakendus

Õues pildistades kasutate valgust. Lamp valgustab ruumi suurepäraselt ka fotosessioonide, reklaamiprojektide filmimise või moe- ja meigiga seotud videoblogide salvestamise ajal. USB-pordi abil saate lampi laadida ja ühendada sülearvuti, arvuti või laadijaga.

Reguleeritav statiiv

Statiiv on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist, muutes selle vastupidavaks. Statiivi jalad on kergesti kokkupandavad, muutes statiivi kompaktseks ning seda on lihtne hoida ja kaasas kanda. Kõrguse reguleerimise funktsioon muudab pildistamise lihtsaks mis tahes nurga alt. Klipp ühildub muuhulgas mobiiltelefoni, tahvelarvuti, spordikaamera ja DV kaameraga.

Kahekordne telefonihoidik

Hoidja on valmistatud kvaliteetsest materjalist. See on eemaldatav ja reguleeritav veelgi mugavamaks kasutamiseks. Lisaks saab hoidikut kasutada vertikaalselt ja horisontaalselt. Standardne 1" keerme võimaldab kinnitada hoidiku mis tahes seadme külge.

Paki sisu

  • LED ringvalgusti x1
  • Statiivihoidja x1
  • Statiivi kuulpea x1
  • USB-kaabel x1
  • Telefoni klamber x1
  • Kahekordne telefoniklamber x1
  • Selfie kaugjuhtimispult x1
  • Kandekott x1
Bränd Puluz
Mudel PKT3070B
LED helmeste arv 2x60
Helmestega mudel 2835
Valgusvoog 24-26 lm
Värviline temperatuur 3200-5600 K
Võimsus 0,39-9,4 W
Pinge 5 V
Keskuuringute Instituut >95
Hämardusvahemik 1-100%
Materjal ABS + akrüülist lambi kate
Mõõtmed Välisläbimõõt: 260 mm;
Siseläbimõõt: 210 mm
Liides USB
Kaabli pikkus 2 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles