Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ricoh WG-80 1/2,3 kompaktne kaamera 16 MP CMOS 4608 x 3456 pikslit must, oranž

Ricoh WG-80 1/2,3 kompaktne kaamera 16 MP CMOS 4608 x 3456 pikslit must, oranž
Pole laos
  • 396.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 132.33 €
Kaubamärgid Ricoh
Kauba ID: 1875285
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
RICOH WG-80
Kompromissitu vee-, põrutus-, tolmu- ja külmumiskaitse.

Omadused, mis hõlmavad kompromissitu hüdroisolatsiooni – sobib kahetunniseks pidevaks kasutamiseks 14 meetri sügavusel – külmumiskindlus*, mis tagab töö temperatuuril –10 °C, põrutuskindlus, mis talub 1,6 meetri kõrgust kukkumist, ja muljumiskindlus, mis suudab taludes jõudu 100 kgf, saab seda vastupidavat kaamerat kasutada kõikides tingimustes.

Väliskaamera vastupidav ja veekindel. Vastupidav šassii, millele võite loota ka kõige karmimates tingimustes. Erakordne veekindel 14 meetrit (kuni 2 tundi) ja 1,6 meetrit põrutuskindel.

Väliskaamera vastupidav ja veekindel.

Väliskaamera vastupidav ja veekindel. See vastupidav ja veekindel välikaamera pakub kompromissitut veekindlust kuni kaheks tunniks 14 meetri sügavusel, külmumiskindlust temperatuuril -10 °C, põrutuskindlust 1,6 meetri kõrguste kukkumiste korral ja muljumiskindlust 100 kgf jõudude vastu, võimaldades mitmekülgset kasutamist mingeid tingimusi.

Vastupidav šassii välitingimustes kasutamiseks.

Välikaamera WG-80 pole mitte ainult vastupidav ja veekindel, vaid see on loodud ka igas kujuteldavas väliskeskkonnas. Lisaks täiustab see üldist kogemust märkimisväärsete funktsioonidega. Näiteks pakub see veealuse režiimi, mis on spetsiaalselt kohandatud veealuseks pildistamiseks. Lisaks sisaldab see sätet Outdoor View, mis reguleerib nutikalt monitori heledust vastavalt ümbritsevale valgustustingimustele.

Teravad ja kõrge eraldusvõimega pildid 5-kordse optilise suumiga alates 28 mm lainurgast

Välikaameraga WG-80 saate tõeliselt hinnata selle erakordset kõrglahutusega pildikvaliteeti.

Umbes 16 efektiivse megapiksli ja 5× optilise suumiga objektiiviga alates 28 mm lainurgast. See pakub muljetavaldavat pildikvaliteeti ja mitmekülgseid suumivõimalusi.

Lisaks sisaldab selle täiustatud pilditöötlus tipptasemel "ülikõrge eraldusvõimega" tehnoloogiat.

Makrovalgustus Ring Lighti kaudu, mille heledust saab reguleerida viiel tasemel.

Lisaks vastupidava ja veekindla WG-80 välikaameraga. Nüüd on teil võimalus makropildistamise ajal rõngastule heledust reguleerida. Järelikult võimaldab see funktsioon luua lummava kolmemõõtmelise efekti ja rõhutada tõhusalt kontrasti taustaga. Selle tulemusena laiendab see märkimisväärselt teile saadaolevate pildistamisviiside valikut.

Töökohaks valmis

Sellel vastupidaval ja veekindlal välikaameral on kaks põhifunktsiooni. Esiteks on see varustatud šassiiga, millel on kompromissitu vee-, tolmu-, külma- ja põrutuskindlus. Teiseks on see spetsiaalselt ette nähtud ehitustööde jaoks.

Lisaks vastupidavusele on WG-80-l kuus läbimõeldult objektiivi ümber paigutatud LED-lampi. Nende LED-lampide eesmärk on pakkuda optimaalset valgustust spetsiaalselt makrofotograafia jaoks.

Sellel välikaameral on vastupidav šassii, millele võite loota ka kõige karmimates tingimustes. Märkimisväärne on see, et see pakub erakordseid veekindlaid omadusi, võimaldades tal taluda kuni 14 meetri sügavust kuni 2 tundi. Lisaks on sellel märkimisväärne 1,6 meetrine löögikindlus.

Välikaamera vastupidav ja veekindel.
Omadused, mis hõlmavad kompromissitu hüdroisolatsiooni – sobib kahetunniseks pidevaks kasutamiseks 14 meetri sügavusel – külmumiskindlus*, mis tagab töö temperatuuril –10 °C, põrutuskindlus, mis talub 1,6 meetri kõrgust kukkumist, ja muljumiskindlus, mis suudab taludes jõudu 100 kgf, saab seda vastupidavat kaamerat kasutada kõikides tingimustes.

Kõrge eraldusvõime – kõigi vajalike funktsioonidega

Teravad ja kõrge eraldusvõimega pildid 5-kordse optilise suumiga alates 28 mm lainurgast

Oma vastupidava ja veekindla disainiga väliskaamera ühendab endas suure jõudlusega pilditöötlusmootori ja tagantvalgustusega CMOS-sensori. Need täiustatud funktsioonid töötavad harmooniliselt, pakkudes silmapaistvat pildikvaliteeti. Muljetavaldava 16 efektiivse megapiksliga WG-80 on suurepärane hämmastavate detailide jäädvustamises. Lisaks teeb see suurepäraselt laia dünaamilise ulatusega madala müratasemega fotosid, mis säilitavad oma ilu ka printimisel.

Makrovalgustus Ring Lighti kaudu, mille heledust saab reguleerida viiel tasemel.
Vastupidav ja veekindel WG-80 välikaamera annab teile nüüd täiendava eelise reguleeritava heledusega ringvalgusti kasutamisest. Lisaks saate makropildistamise ajal kuue reguleeritava heledusega LED-valgusti aktiveerides vaevata luua köitva kolmemõõtmelise efekti või rõhutada kontrasti taustaga. Lisaks laiendab see teile saadaolevate pildistamisviiside valikut. Nimelt on Ring Lighti maksimaalne heledus nüüd ligikaudu kaks korda heledam kui eelmisel mudelil.

Laiendage oma loomingulist silmaringi Image Tone'i abil. Välikaamera vastupidav ja veekindel
Tänu kuue pilditooni valikule saate WG-80 välikaamera abil nüüd pilte kohandada vastavalt oma objektile või isiklikule maitsele. Need valikud hõlmavad uut Cross Process funktsiooni, mis annab ainulaadse värvingu, mis meenutab filmi risttöötluse tehnikaid. Lisaks saate valida suvandi Vibrant rikaste, eredate ja erksate värvide jaoks või valida sätte Slide Film, et saada dünaamilisi ja suure kontrastsusega pilte, mis on sarnased tagurpidi filmiga tekitatavatega.

Filmige Full HD-s – HDMI
Kuigi välikaamera on võimeline salvestama Full HD (16:9) videot kiirusega 30 kaadrit sekundis, ületab see tavapärast, pakkudes täiustatud videovõimaluste jaoks lisarežiime. Täpsemalt sisaldab see suure kiirusega filmirežiimi, mis on loodud köitvate aegluubis videote jäädvustamiseks. Lisaks on veealuse filmi režiim, mis on spetsiaalselt kohandatud videote salvestamiseks veealustes keskkondades.

Nii filmi- kui ka veealuse filmi režiimides on Movie SR (raputuse vähendamise) tehnoloogia, mis vähendab tõhusalt kaamera värina mõju õues filmimisel. Lisaks on välikaameral filmide redigeerimise funktsioonid, mis võimaldavad teil vaevata videoid poolitada või valitud kaadrite hulgast filmivõtteid eraldada.

Lisaks on välikaameral HDMI-pistik (tüüp D), mis võimaldab teil oma filme lihtsalt telerites ja muudes ühilduvates seadmetes kuvada.

Välisvaate seadistus
Välikaamera LCD-ekraan pakub mugavat reguleeritavust, et see sobiks erinevate ümbritsevate valgustingimustega. Esiteks tagab see kohandatavus optimaalse vaatamismugavuse ja parandab üldist pildistamiskogemust. Lisaks pakub see praktilist lahendust keerulistes valgusolukordades. Lisaks saab ereda päikesevalgusega silmitsi seistes monitori heledust suurendada kuni kahe astme võrra, parandades tõhusalt nähtavust ekraani tumedamates piirkondades. Teiseks saab öise pildistamise puhul heledust vähendada kuni kahe astme võrra, vähendades pimestamist ja pakkudes optimeeritud vaatamiskogemust. Lisaks suurendab see mitmekülgne funktsioon kaamera kasutatavust ja paindlikkust erinevates valguskeskkondades.

Erinevate stseenidega sobivad režiimid
Valige 25 võtterežiimi hulgast
Välikaamera pakub erinevaid seadistusi, et rahuldada erinevaid pildistamisvajadusi. Lisaks tuvastab automaatne pildirežiim nutikalt objekti tüübi ja valib sobiva võtterežiimi. Lisaks suurendavad spetsiaalsed režiimid, nagu maastik, surf ja lumi ning sport, kaamera mitmekülgsust. Need režiimid võimaldavad vastavalt jäädvustada erksaid kaadreid loodusest, eredate randade või lumiste maastikega stseene ja kiiresti liikuvaid objekte. Järelikult saavutatakse nende võtterežiimidega erinevates stsenaariumides optimaalsed tulemused.

Veealune režiim
Spetsiaalselt allveefotograafiat silmas pidades välja töötatud WG-80-l on muljetavaldav veealune režiim. Esiteks täidab see režiim üliolulist eesmärki, vähendades tavalist sinist värvi, mis sageli mõjutab veealuseid pilte. Lisaks reguleerib see arukalt kontrasti, et kompenseerida hajutatud veealuse valgustuse tingimusi. Lisaks tagab veealune režiim, et teie veealustel fotodel on suurem värvitäpsus ja parem kontrast, muutes need tõeliselt lummavaks.

Välk väljas/välk sees
Välikaamera pakub mugavat funktsiooni soovitud kaadrite jäädvustamiseks režiimis Välk väljas/Välk sees. Esiteks teeb kaamera selles režiimis iga kord päästikunupu vajutamisel korraga kaks pilti – ühe väljalülitatud ja teise sisse lülitatud välguga. Veelgi enam, see funktsioon võimaldab teil keskenduda võtte komponeerimisele, ilma et peaksite välklambi sätteid kohandama. Lisaks saate sujuvalt keskenduda täiusliku kompositsiooni saavutamisele ilma katkestuste ja segajateta.

Täiustatud digitaalmikroskoobi režiimiga saate teha hämmastavaid makrofotosid.
Viige oma makrofotograafia uuele tasemele täiustatud digitaalmikroskoobi režiimiga, mis võimaldab teil jäädvustada suurepäraseid erakordsete detailidega lähivõtteid.

Digitaalse mikroskoobi režiim, mis on täiustatud kuue LED-lambi valgustusega, mis on strateegiliselt ümber objektiivi paigutatud, toetab täielikult supermakrofotograafiat. Vaikimisi pakub WG-80 hämmastavat kuni 6,6-kordset suumimisvõimet 2M pildisuuruse juures, mille tulemuseks on hingematvad tulemused, mis meenutavad lähedaselt mikroskoobiga jäädvustatud pilte.

Lisaks tutvustab WG-80 uusi pildisuuruse valikuid, mis ulatuvad kuni 12M*. Need laiendatud valikud suurendavad veelgi digitaalmikroskoobi režiimi potentsiaali, võimaldades teil toota pilte, mida saab printida suuremas formaadis või mida on lihtne järeltöötluse käigus kärpida.

Veelgi enam, isegi tavalise makrofotograafia ajal valgustavad LED-lambid objekti automaatselt, tagades optimaalsed valgustingimused. See funktsioon on eriti kasulik, kuna võimaldab pildistada uskumatult lähedalt, kõigest 1 cm (0,03 jalga) kauguselt, mis annab teile võimaluse jäädvustada objekte enneolematult lähedal – seda võimalust ei suuda peegel- või nutitelefonikaamerad lihtsalt korrata.

Jäädvustage naeratavad näod automaatselt naeratuse jäädvustusega!
Välikaameral on intelligentne funktsioon, mis täiustab portreefotograafiat. See kasutab portreeobjektide tuvastamiseks täiustatud tuvastustehnoloogiat ja käivitab automaatselt katiku, kui tuvastab objekti näol naeratava ilme.

Lisaks on kaameral märkimisväärne võime tuvastada juhtumeid, kui objekt pilgutab. Sellistel juhtudel kuvab see ekraanil kohe teate, mis hoiatab fotograafi teatega "Tuvastati suletud silmad."

Autoportree abi
Kui kaamera tuvastab portreeobjekti näo, käivitub mugav funktsioon: objektiivi ümber paiknevad makro-LED-tuled süttivad, pakkudes visuaalset indikaatorit objekti asukohast kaadris. See tagab täpse kompositsiooni ja aitab jäädvustada täiusliku võtte.

Lisaks saab naeratuse jäädvustamise funktsiooni hõlpsalt aktiveerida isegi selfie-pildistamise ajal. See intelligentne funktsioon tuvastab naeratused ja võimaldab kaameral automaatselt jäädvustada hetke, mil objekt naeratab, mille tulemuseks on veetlevad ja spontaansed autoportreed.

Kahandage nägusid väikese näofiltriga!
Esiteks, pärast fotode jäädvustamist on teil võimalus neid retušeerimisega veelgi täiustada. Üks konkreetne kohandamine, mida saate teha, on nägude suuruse vähendamine võrreldes ülejäänud kompositsiooniga. See pildistamisjärgne retušeerimisprotsess võimaldab teil saavutada piltidel tasakaalustatuma ja proportsionaalsema välimuse. Teiseks saate sõltuvalt soovitud tulemusest vähendada nägude suurust ligikaudu 5, 7 või 10 protsenti.

Tihendage aeg intervallfilmiga!
Avage oma loovus välikaamera võimega muuta pildid lummavateks aeglustatud videoteks. Esiteks võimaldab see funktsioon salvestada eelseadistatud intervallidega automaatselt pildiseeria. Teiseks liidab see need pildid sujuvalt dünaamiliseks ja kaasahaaravaks aeglustatud videoks. Seda tehes saate suurendada oma fotograafia visuaalset atraktiivsust ja luua lummavaid visuaalseid narratiive. See uuenduslik funktsioon mitte ainult ei võimalda teil jäädvustada vapustavaid hetki, vaid pakub ka ainulaadset viisi aja kulgemise esitlemiseks läbi objektiivi.

Saate paindlikult valida oma eelistuste põhjal intervallisätteid vahemikus 1, 5, 10, 30 või 60 minutit. See võimaldab teil kontrollida aeglustatud loomingu tempot ja soovitud efekti, kohandades seda teie konkreetse visiooniga. Ricoh WG-80. Kaamera tüüp: Kompaktkaamera, Megapiksel (umbes): 16 MP, Pildianduri suurus: 1/2,3", Sensori tüüp: CMOS, Maksimaalne pildi eraldusvõime: 4608 x 3456 pikslit. ISO tundlikkus (max): 6400. Optiline suum: 5x , Digitaalne suum: 7,2x, Fookuskauguse vahemik: 5 - 25 mm HD tüüp: Full HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit Ekraani diagonaal: 6,86 cm. Sisemälu: 64 MB. Kaal: 173 g. Toote värv: must, oranž

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles