Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

RGB Darkflash RC650 mängutool

  • 163.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 54.66 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1458371
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mängutool Darkflash RC650 RGB

Kas veedate palju aega arvutis? Kas pühendad juhuslikult mängimisele pikki tunde? Hoolitse oma mugavuse eest ja soeta endale mugav mängutool! Darkflashi RC650-l on polsterdatud iste ja erikujuline seljatugi, mis võimaldavad teil järgmiste võitluste ajal õiget kehahoiakut säilitada. See võimaldab teil kallutada kuni 150° ning reguleerida ka kõrgust ja käetugesid. Toolil on ka lai vastupidav alus koos vastupidavate 60 mm ratastega.

Ergonoomiline disain

Pakkuge mugavust, mida ihaldate järgmise mängu ajal. Tooli profileeritud seljatugi tagab selgroole vajaliku toe ning võimaldab hoida arvuti taga õiget kehahoiakut. Pole valu ega väsimust! RC650-l on uskumatu mugavuse tagamiseks ka suure tihedusega vahtplastist polsterdatud iste.

Stabiilne alus

Naudi kõrget turvalisuse taset – isegi ülipõnevate mängude ajal. RC650 on varustatud laia 350 mm laiuse alusega, mis vastab BIFMA standarditele ja tagab vajaliku stabiilsuse. Tähelepanu väärivad ka 60 mm läbimõõduga nailonist rattad, mis on erakordselt vastupidavad ja võimaldavad lihtsat liikumist peaaegu igal pinnal.

Mitu reguleerimisvõimalust

Kohandage oma mängutool vastavalt oma vajadustele ja muutke see veelgi mugavamaks. RC650 võimaldab reguleerida käetugesid kahes tasapinnas, samuti kallutada neid vahemikus 90–150°. Kohandage seda nii, et see oleks teile mugav! Spetsiaalse hoova abil saate reguleerida ka tooli kõrgust. Kasutatavad mehhanismid tagavad vajaliku stabiilsuse ja ohutuse sõltumata valitud keskkonnast.

Hämmastav disain

Hoolitsege ainulaadse atmosfääri eest oma mängualal. RC650-l on värviline RGB-valgustus, mis annab fantastilise mängutunde. Saate seda ka kaasasoleva kaugjuhtimispuldi abil oma maitse järgi kohandada. Nüüd saate hõlpsalt saavutada suurepäraseid visuaalseid efekte! Lisaks on tool kaunistatud kvaliteetse kunstnahaga, mis on katsudes meeldiv ja näeb uskumatult stiilne välja.

Kasti

  • Mängutool
  • Pult
Bränd Darkflash
Mudel RC650
Vaht tüüp Selg: 24-arvuline puuvill;
Iste: puuvill;
Ühend Raudraam paksusega 1,5 mm.
Polsterdus tehisnahk
Käetoed 2D
Käetugede reguleerimine Üles alla vasakule paremale
Pöördeulatus 90° - 150°
Kallutamismehhanismi tüüp 19 Salve mehhanism (liblikas)
Gaasitõstuki klass 100 3. klass
Taustvalgus RGB
Alus 350 mm, nailon
Rulli läbimõõt 60 mm
Mõõtmed 69x54x128-138cm
Maksimaalne kõrgus 470 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles