Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Reolink ColorX Series P320X – 4MP välikaamera, True Color Night Vision, PoE, 3000K reguleeritav soe valgus

  • 107.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 36 €
Kaubamärgid Reolink
Kauba ID: 1876807
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sukelduge "heledasse nagu päev" värvilisse öönägemisse, mida toetab meie ColorX-tehnoloogia. Reolink ColorX Series P320X-l on F1.0 super ava ja täiustatud 1/1,8-tolline sensor, mis edastab öiseid kaadreid elutruude värvidega vähese valguse tingimustes. Lisades teie ümbrusele lohutava sära, saab öönägemise kvaliteedi parandamiseks sisse lülitada ka 3000 000 sooja valguse.

ColorX True Color Night Vision

Muutke öö F1.0 superava ja täiustatud 1/1,8-tollise sensoriga tõelisteks värvideks.

3000K reguleeritav soe valgus

Aidake jäädvustada rohkem täisvärvilisi öiseid kaadreid, vähendades valgussaastet ja häirides naabreid.

Kiire, lihtne ja odav PoE installimine

Selle kaamera seadistamine on lihtne isegi algajatele. Tänu Etherneti tehnoloogiale haldab üks kaabel nii andmeid kui ka stabiilset toiteallikat.

2K 4MP kristallselge pildistamine

Sukelduge meie 2K 4MP Super HD eraldusvõimega teravatesse ja üksikasjalikesse visuaalidesse, jäädvustades iga hetke võrratu selgusega.

Teie vajadustele kohandatud nutikas tuvastamine

Kogege kohandatud turvalisust isiku/sõiduki/liikumise tuvastamise funktsiooniga, pakkudes täpseid hoiatusi ja teatisi, mis on kohandatud teie konkreetsetele turvanõuetele.

Rääkige igal ajal ja igal pool

Kasutage sujuvat suhtlust meie kahesuunalise helifunktsiooniga, mis võimaldab teil kuulata ja rääkida inimesi oma kaamera ees reaalajas kõikjal.

Paindlikud salvestusvõimalused

Nautige mitme salvestusvõimaluse paindlikkust kuni 256 GB SD-kaartide, NVR-süsteemide ja FTP-serverite toega, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele ja eelistustele.

Püsige ühenduses telefoni/arvuti kaudu

Reolinki rakenduse ja kliendi kaudu saate igal ajal ja igal pool teie kinnisvaral toimuvat teada, olenemata sellest, kas olete kodus või liikvel. Kuutasud puuduvad.

Peab vastu igale karmile ilmale

Ilmastikukindluse IP67 sertifikaadiga kaamera pakub tugevat kaitset tolmu ja vihma eest, tagades usaldusväärse jõudluse keerulistes välitingimustes.

Ehitage oma turvasüsteem lihtsalt üles

Kohandage oma turvasüsteemi, ühendades oma kaamerad Reolinki NVR-iga, mis võimaldab teil kõiki oma seadmeid keskselt hallata.Reolink ColorX Series P320X – 4MP välikaamera, True Color Night Vision, PoE, 3000K reguleeritav soe valgus. Tüüp: IP-turvakaamera, Toetatud paigutus: väljas, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja traadita. Kinnitustüüp: Sein, Toote värv: Valge, Kuju: Kuul. Objektiivi vaatenurk, horisontaalne: 89°, Objektiivi vaatenurk, vertikaalne: 46°. Anduri tüüp: CMOS, Optilise anduri suurus: 25,4 / 1,8 mm (1 / 1,8"). Fikseeritud fookuskaugus: 4 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles