Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Reolink Argus Series B420 – 3 MP väliakuga WiFi-kaamera, panoraam ja kallutamine, inimese/sõiduki tuvastamine, kahesuunaline heli

  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Reolink
Kauba ID: 1876803
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Arguse seeria B420 abil on kallutatav turvalisus kõigile juurdepääsetav. Ajage asju vaevata, kuna see pöörleb horisontaalselt 355° ja vertikaalselt 140°, et jälgida teie vara teravas 3 MP. Täiustatud inimeste ja sõidukite tuvastamise tehnoloogia tagab täpsed hoiatused ilma liitumistasudeta. See on nii aku-/päikesetoitel, mis pakub katkematut katvust nii päeval kui öösel, muretsemata elektrikatkestuste pärast.

360° täielik katvus

Kogege kõikehõlmavat 360° vaadet oma kodus ja jälgige vaevata oma ruumi iga nurka, tagades, et miski ei jää teie valvsa pilgu vahele.

3MP kristallselge pildistamine

Jäädvustage 3 MP eraldusvõimega kvaliteetseid kaadreid, võite olla kindlad, teades iga sündmuse iga detaili.

Täiustatud öine valve

Olge ööpäevaringselt valvel infrapuna-LED-dega, mis pakuvad öösel selget ja teravat pilti, tagades usaldusväärse jälgimise ja turvalisuse.

Teie vajadustele kohandatud nutikas tuvastamine

Kogege kohandatud turvalisust isiku/sõiduki/liikumise tuvastamise funktsiooniga, pakkudes täpseid hoiatusi ja teatisi, mis on kohandatud teie konkreetsetele turvanõuetele.

Rääkige igal ajal ja igal pool

Kasutage sujuvat suhtlust meie kahesuunalise helifunktsiooniga, mis võimaldab teil kuulata ja rääkida inimesi oma kaamera ees reaalajas kõikjal.

Mitmekülgsed salvestusvõimalused

Kasutage kuni 128 GB SD-kaartide toega paindlikke salvestuslahendusi ja mugavat pilvesalvestust, mis tagab teie salvestuste turvalisuse vastavalt teie vajadustele.

Püsige ühenduses telefoni/arvuti kaudu

Reolinki rakenduse ja kliendi kaudu saate igal ajal ja igal pool teie kinnisvaral toimuvat teada, olenemata sellest, kas olete kodus või liikvel. Kuutasusid pole.

Juhtige oma kaameraid käed-vabad

Google Voice Controliga pääsete lihtsate häälkäskluste abil hõlpsasti oma kaamerale juurde, muutes oma kodu jälgimise imelihtsaks.Reolink Argus Series B420 – 3MP väliakuga WiFi-kaamera, panoraam- ja kallutus, inimese/sõiduki tuvastamine, kahesuunaline heli. Tüüp: IP-turvakaamera, Toetatud paigutus: Sise- ja välistingimustes, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta. Kinnitustüüp: Lakke, Toote värv: Valge, Kuju: Kuppel. Objektiivi vaatenurk, horisontaalne: 90°, Objektiivi vaatenurk, vertikaalne: 47°, Objektiivi vaatenurk, diagonaal: 110°. Anduri tüüp: CMOS, Optilise anduri suurus: 25,4 / 2,7 mm (1 / 2,7"). Öise nägemise kaugus: 10 m, LED tüüp: IR, Infrapuna lainepikkus: 850 nm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles