Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Reolink Argus Series B360 – 4K väliakuga WiFi-kaamera, nutikas tuvastamine, lihtne ja paindlik paigaldus

  • 181.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 60.66 €
Kaubamärgid Reolink
Kauba ID: 1876802
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kogege 4K otsevaatamist ilma piiranguteta. Toiteallikaks on kauakestev aku või reguleeritav päikesepaneel. Saate selle hõlpsalt kõikjale paigaldada, et jälgida katkestusteta. 4K UHD ja värviline öönägemine aitavad jäädvustada iga detaili päeval ja öösel. Usaldusväärne 2,4/5 GHz WiFi tagab, et püsite ühenduses olenemata asukohast. Nutikad hoiatused tagavad, et olete kursis kõigega, mis teie kodu ümber toimub, ja reageerite reaalajas kahesuunalise heliga.

Vabastage 4K 8MP visuaalne sära

Sukelduge 4K 8MP võrratusse selgusesse ja kogege hingematvalt erksat kaadrit, ilma et ükski detail puudu jääks.

Valgustage ööd elavate värvidega

Kogege täiustatud öötundi erksate värvide ja rikkalike detailidega isegi vähese valgusega tingimustes

Stabiilsem ja kiirem WiFi-ühendus

Nautige 2,4/5 GHz kaheribalise Wi-Fi töökindlust katkematuks jälgimiseks ja sujuvaks reaalajas vaatamiseks igal ajal ja igal pool.

Teie vajadustele kohandatud nutikas tuvastamine

Kogege kohandatud turvalisust isiku/sõiduki/liikumise tuvastamise funktsiooniga, pakkudes täpseid hoiatusi ja teatisi, mis on kohandatud teie konkreetsetele turvanõuetele.

Rääkige igal ajal ja igal pool

Kasutage sujuvat suhtlust meie kahesuunalise helifunktsiooniga, mis võimaldab teil kuulata ja rääkida inimesi oma kaamera ees reaalajas kõikjal.

Valmis igaks ilmaks

Ilmastikukindluse IP66 sertifikaadiga kaamera pakub tugevat kaitset tolmu ja vihma eest, tagades usaldusväärse jõudluse keerulistes välitingimustes.

Topelthoiatus soovimatutele

Suurendage oma turvalisust topelthoiatusmeetodi abil. Kui sireen ja prožektorid on aktiveeritud, suudab see kaamera tõhusalt sissetungijaid ja muid ohte ära hoida.

Mitmekülgsed salvestusvõimalused

Kasutage kuni 128 GB SD-kaartide toega paindlikke salvestuslahendusi ja mugavat pilvesalvestust, mis tagab teie salvestuste turvalisuse vastavalt teie vajadustele.

Püsige ühenduses telefoni/arvuti kaudu

Reolinki rakenduse ja kliendi kaudu saate igal ajal ja igal pool teie kinnisvaral toimuvat teada, olenemata sellest, kas olete kodus või liikvel. Kuutasud puuduvad.Reolink Argus Series B360 – 4K väliakuga WiFi-kaamera, nutikas tuvastamine, lihtne ja paindlik paigaldus. Tüüp: IP-turvakaamera, Toetatud paigutus: Sise- ja välistingimustes, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta. Kinnitustüüp: Sein, Toote värv: Valge, Kuju: Kuul. Objektiivi vaatenurk, horisontaalne: 105°, Objektiivi vaatenurk, vertikaalne: 55°, Objektiivi vaatenurk, diagonaal: 125°. Anduri tüüp: CMOS, Optilise anduri suurus: 25,4 / 2,7 mm (1 / 2,7"). Öise nägemise kaugus: 10 m, LED tüüp: IR, Infrapuna lainepikkus: 850 nm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles