Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Reolink Argus Series B340 – 5MP iseseisev välisakukaamera, 5/2,4 GHz Wi-Fi, nutikas tuvastamine, värviline öönägemine

  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Reolink
Kauba ID: 1876801
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nautige lihtsat turvalisust ilma liitumistasudeta Arguse seeria B340-ga – eraldiseisva turvakaameraga. 2,4/5 GHz kaheribaline WiFi-ühendus tagab, et teie turvalisus ei lähe kunagi võrguühenduseta. Nautige paremaid päeva- ja öiseid vaateid 5 MP super HD-ga. Täiustatud inimeste/sõidukite/lemmikloomade tuvastamise tehnoloogia tagab, et saate ainult tõukemärguandeid oluliste asjade kohta. Koos liikumisprožektorite ja IR-LED-dega saate vabalt erinevate režiimide vahel lülituda ja näha teravaid detaile ka pimedas.

2K+ 5MP täiustatud eraldusvõime

Suurendage oma vaatamiskogemust 2K+ 5MP Super HD eraldusvõimega, pakkudes kõrget pildikvaliteeti täpseks jälgimiseks ja jälgimiseks.

Valgustage ööd elavate värvidega

Kogege täiustatud öötundi erksate värvide ja rikkalike detailidega isegi vähese valgusega tingimustes

Stabiilsem ja kiirem WiFi-ühendus

Nautige 2,4/5 GHz kaheribalise Wi-Fi töökindlust katkematuks jälgimiseks ja sujuvaks reaalajas vaatamiseks igal ajal ja igal pool.

Teie vajadustele kohandatud nutikas tuvastamine

Kogege kohandatud turvalisust isiku/sõiduki/liikumise tuvastamise funktsiooniga, pakkudes täpseid hoiatusi ja teatisi, mis on kohandatud teie konkreetsetele turvanõuetele.

Rääkige igal ajal ja igal pool

Kasutage sujuvat suhtlust meie kahesuunalise helifunktsiooniga, mis võimaldab teil kuulata ja rääkida inimesi oma kaamera ees reaalajas kõikjal.

Valmis igaks ilmaks

Ilmastikukindluse IP66 sertifikaadiga kaamera pakub tugevat kaitset tolmu ja vihma eest, tagades usaldusväärse jõudluse keerulistes välitingimustes.

Topelthoiatus soovimatutele

Suurendage oma turvalisust topelthoiatusmeetodi abil. Kui sireen ja prožektorid on aktiveeritud, suudab see kaamera tõhusalt sissetungijaid ja muid ohte ära hoida.

Mitmekülgsed salvestusvõimalused

Kasutage kuni 128 GB SD-kaartide toega paindlikke salvestuslahendusi ja mugavat pilvesalvestust, mis tagab teie salvestuste turvalisuse vastavalt teie vajadustele.

Püsige ühenduses telefoni/arvuti kaudu

Reolinki rakenduse ja kliendi kaudu saate igal ajal ja igal pool teie kinnisvaral toimuvat teada, olenemata sellest, kas olete kodus või liikvel. Kuutasusid pole.

Juhtige oma kaameraid käed-vabad

Google Voice Controliga pääsete lihtsate häälkäskluste abil hõlpsasti oma kaamerale juurde, muutes kodu jälgimise imelihtsaks.
Reolink Argus Series B340 – 5MP iseseisev välisakukaamera, 5/2,4 GHz Wi-Fi, nutikas tuvastamine, värviline öönägemine. Tüüp: IP-turvakaamera, Toetatud paigutus: Sise- ja välistingimustes, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta. Kinnitustüüp: Seinale, Toote värv: Valge, Kujutegur: Kuul. Objektiivi vaatenurk, horisontaalne: 105°, Objektiivi vaatenurk, vertikaalne: 55°, Objektiivi vaatenurk, diagonaal: 125°. Anduri tüüp: CMOS, Optilise anduri suurus: 25,4 / 2,7 mm (1 / 2,7"). Öise nägemise kaugus: 10 m, LED tüüp: IR, Infrapuna lainepikkus: 850 nm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles