Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington XF8705 fooliumiga pardel Trimmer must, hall

Remington XF8705 fooliumiga pardel Trimmer must, hall
Laos
  • 99.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33.33 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1875577
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Meie CaptureCut Pro fooliumpardeliga saate kiireid ja täpseid tulemusi. LiftLogic foolium ja Hybrid Intercept Trimmer on loodud aktiivseks kontuuride järgimiseks ja igas suunas kasvavate karvade tabamiseks, et tagada teile erakordne ja vähemärritav raseerimine.

See pardel on loodud nende pikemate lamedate karvadega toimetulemiseks, et saaksite need esimest korda kätte saada. Raseerige duši all või vannis, et raseerimine oleks lihtsam, jättes vähem puhastamiseks vaja.

REISILUKK
See kaasaskantav must-have sisaldab nutikat reisilukku, mis lülitab pardli sisse ja välja, tagamaks, et see pardel ei püsi kogu teie reisi vältel täielikult turvaliselt, vaid hoiab teie valitud raseerimisseaded paigas.

100% VEEKINDLUS
100% veekindel, nii et saate seda kasutada kõikjal, kus teile sobib, säästes aega raseerimise ja puhastamise jaoks. Saate oma rutiini täiustada, kui kasutate pardlit duši all.Remington XF8705. Pardlisüsteem: fooliumiga pardel. Toote värv: Must, Hall, Ekraani tüüp: LED. Toiteallikas: Aku, Aku tüüp: Sisseehitatud, Kiire laadimisaeg: 5 min. Pardli tugijaama funktsioonid: laadimine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles