Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington S6500 Sleek & Curl

Remington S6500 Sleek & Curl
Pole laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1575849
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remington S6500 Sleek and Curl Hair Straightener on digitaalne Advanced Ceramiciga juuste sirgendaja, mis on spetsiaalselt loodud professionaalide poolt nii sirgete kui ka lokkis stiilide loomiseks. See mitmekülgne seade hoiab teie juuksed läikivana ja tervena, vastates samal ajal moesuundadele. Nii et olenemata teie välimusest, Sleek and Curl teeb selle teoks.

Keraamika – oluline juuste sirgendaja

Keraamikast on saanud juuste sirgendamise populaarne sõna – mida rohkem, seda parem. Keraamilise katte kvaliteet ja kogus määravad teie sirgendajate kvaliteedi nii palju. See mõjutab soojuse jaotumist kogu sirgendis, hoides seda valitud temperatuuril ja ühtlaselt kogu plaadi ulatuses ilma kuumade kohtadeta. See loob sirgendamise ajal lihtsa ja pingutuseta libisemise ilma kinnijäämiseta, tasandades teie juuksekutiikulid, et saada siidised, siledad ja läikivad tulemused. Ja see tagab plaatide pikaajalise kulumise, kaitstes plaate stiilitoote ja kriimustuste eest.

Mis on täiustatud keraamika?

Advanced Ceramic on sool-geelil põhinev keraamiline kattekiht, mida kasutatakse tööstuses laialdaselt esmaklassilise keraamilise kattena. See kate sisaldab nanokeraamilisi osakesi, mis on tavalisest keraamikast väiksemad ja kontsentreeritumad, muutes selle siledamaks ja libisevad paremini läbi juuste. Ja Remingtoni pinnakatteeksperdid on optimeerinud sool-geelkeraamikat ja loonud suurepärase Advanced Ceramic katte, mis tagab veelgi suurema sileduse, ilma kõvaduse või kulumiseta.

Sile, kõva ja kauakestev

Teaduslikud katsed on näidanud, et Advanced Ceramic ületab standardkeraamikat igas osakonnas. See on:

  • 10 korda keraamilisem kui tavaline keraamiline kate, tagades kõrge ja ühtlase kuumuse.
  • 2 korda sujuvam ja 60% sujuvam libisemine. Hõõrdetestid näitavad, et plaadid jooksevad juustest kergemini läbi ja vähem kinni.
  • 34 protsenti kõvem ja seega 3 korda kauakestvam, vähem vastuvõtlik kriimustustele ja kujunduskahjustustele.

Sirge või lokkis? Tee oma valik

Kui soovite ühel päeval sirgeid juukseid ja teisel päeval kopsakaid laineid, on Sleek and Curl teie pilet salongi täiuslike tulemuste saavutamiseks. Selle mitmekülgsus tähendab, et te ei piirdu ainult ühe välimusega ja saate selle asemel oma meeleolu peegeldamiseks segada. Sellega saab luua kuni kuus erinevat soengut, muutes selle tõhusaks kuus-ühes, seega on olemas soeng peaaegu igaks nädalapäevaks.

Steven Goldsworthy, Briti juuksuri ja 2008. aasta kuulsuste juuksuri stipendiumi president, lisab: „See üks seade võib luua mitmesuguseid stiile vapustavast sirgjoonelisest välimusest glamuursete filmistaaride laineteni. See on suurepärane, professionaalse tunnetusega seade... see on oma disainilt ja tarnimiselt puhas klass, nagu ka tulemused.

Hankige asjatundlikku nõu DVD-lt “Curl Secrets”.

Lisaks sirgendajale on eksklusiivne “Curl Secrets” DVD Steven Goldsworthy stiilinõuannete ja -nippidega. Stepheni samm-sammuline juhend Sleeki ja Curli kasutamise kohta aitab teil muuta pokkeri sirged juuksed suurteks kopsakateks kiharateks. Ja see kõik on nutikalt esitlemiskastis – suurepärane hoiustamise või kingitusena loomingulistele tüüpidele, kes armastavad oma juustega eksperimenteerida.

Soojeneb kuni 230 kraadi Celsiuse järgi

Remington Sleek and Curl juuste sirgendaja aitab teil hoida kontrolli all muutuva kuumuse reguleerimisega vahemikus 150 kuni 230 kraadi Celsiuse järgi. Selle hõlpsasti loetava digitaalse ekraani ja temperatuuriluku abil saate valida endale sobiva kuumuse taseme. Kas soovite hoida seda jahedana ja pehmena? Temperatuuri alandamiseks vajutage korduvalt miinusnuppu. Kas soovite kütet tõsta? Lülitage plussnupule ja vajutage selle asemel korduvalt, kuni saavutate kõrgeima maksimumi 230 kraadi Celsiuse järgi.

Kinnitage valitud temperatuur LCD-lukuga, mis hoiab ära temperatuuri kogemata muutmise. Või kui soovite lühikest, teravat lisasoojuse puhangut, vajutage turbovõimendit, et saada kohene võimsust.

Kas te ei tea, millist temperatuuri valida? Kui teil on:

Värvitud, pleegitatud või õhukesed juuksed – soovitav on madalam kuumus.

Tavalised juuksed – valige keskmise temperatuurivahemiku jaoks.

Karedad või paksud juuksed – keerake need üles maksimaalsete kuumusseadetega.

Kiire kuumenemine

See kõrge kuumus saabub kohe, kui sirgendaja sisse lülitate, olles kasutusvalmis vaid 15 sekundiga. Nii et olenemata sellest, kas teil on hullumeelne hommikune kiirustamine või muudate kiiresti oma välimust päevast õhtuks, lülitage lihtsalt sisse, lugege 15-ni ja looge stiil.

Pikad, õhukesed, ujuvad taldrikud siidiste löökide jaoks

Sleeki ja Curli plaatide iga mõõde muudab selle kasutamise lihtsaks ja vaevatuks. Nende pikkus on 110 millimeetrit (mm), mis tähendab, et saate ühe tõmbega soengusse seada rohkem juukseid, samas kui plaadid on õhukesed, võimaldades neil ilusti teie käes ära mahtuda, ilma et peaksite end ebamugavalt ja paksuna tundma. Need on ka ujuvad, et tagada ühtlane surve jaotus kogu ulatuses, samas kui kumerad servad annavad oma panuse suurepärase koolutuse saavutamiseks, lisades loomulikku ümarust. Ja et vältida juuste väljalangemist servadest, on käepärane juuksejuhis, mis annab suurema kontrolli.

Lihtne ja ohutu kasutada

Kas olete kunagi kodust lahkunud ja muretsenud, et unustasite kogemata sirgendajad välja lülitada? Hingake kergendatult ja ärge kunagi enam muretsege tänu Sleek and Curli automaatsele väljalülitusfunktsioonile, mis rakendub 60 minuti pärast. Ja kui olete oma stiili viimistlenud, on seda plaadiluku abil lihtne järgmiseks korraks hoiule panna. Sellel on ka 2,5-meetrine (m) pööratav juhe manööverdusvõime ja pikema ulatuse tagamiseks.

Sleekil ja lokkis juuste sirgendajal on ülemaailmne pinge, nii et pole vaja oma stiilirutiini koonerdada kõikjal maailmas. Ja sellel on kuumakindel kaitsekott, mis muudab selle kaasaskandmise lihtsaks. Kaasas ka kolmeaastane garantii.

Remington on aidanud maailmal valmistuda juba üle 70 aasta. Innovatsioonieksperdid on tehnoloogia tipptasemel ja teevad koostööd salongi tippspetsialistidega üle kogu maailma, et toota elektrilisi juuksekujundustooteid, mis tõesti toimivad, hoolitsevad teie juuste eest ja annavad iga kord suurepäraseid tulemusi. Remingtoni tooted annavad teile nii hea väljanägemise ja enesetunde, et olete kõigeks valmis – see on kõige olulisem viimane pilk peeglisse enne maailma astumist. Olgu maailm, siit ma tulen. Remington Style Inspirations – neile, kes on moeteadlikud, inspireeritud uusimatest trendidest ja toodetest ning kellele meeldib oma välimusega katsetada.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles