Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington R6000 Rotation pardel Trimmer Black

  • 98.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1761917
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas soovite märja raseerimise värskendavat tunnet, kuid kuivraseerimise mugavust? R6 Style Series Aqua Rotary Shaver võimaldab teil teha mõlemat. Loodud olema 100% veekindel, saate duši all käia, raseerida ja stiilida hõlpsalt ja vähem ärritust. Ergonoomiline käepide pakub nii mugavust kui ka kontrolli, samas kui 60-minutiline juhtmeta kasutusaeg tähendab, et saate nautida mitut raseerimist.

AQUA BLADE SÜSTEEM
Nautige märga või kuiva raseerimist R6 Style Series Aqua Rotary Shaveriga, mis on loodud olema 100% veekindel.

Kasutage oma lemmikuid märghabemeajamisvahtusid või -geele, võtke oma raseerimisrutiin duši all kaasa ja nautige kasutuskordade vahel lihtsat puhastamist.

PAINDUVAD TERAD JA PÖÖRDAVAD KAEL
Kas soovite raseerimisel maksimaalset kontrolli ja mugavust? R6 Style Series Aqua Rotary Shaver ühendab endas painduvad labad ja pöörleva kaela, mis järgivad teie näo kontuure, võimaldades teil nautida maksimaalset katvust ja puhta raseerimise kontrolli.

TUBBLE STYLER TARVIK
Vähem tihedaks raseerimiseks looge 3-päevane kõrre välimus, kasutades R6 Style Series Aqua Rotary Shaver.Remington R6000 stubble Styler. Pardlisüsteem: pöörlev pardel, Juhtimistüüp: nupud. Toote värv: must. Toiteallikas: Aku, Tööaeg: 60 min, Laadimisaeg: 1,5 h. Pakendi tüüp: kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles