Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington EP7300 epilaator 40 pintsetti punane, valge

Remington EP7300 epilaator 40 pintsetti punane, valge
Pole laos
  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1895311
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Smooth & Silky EP3 3-in-1 epilaator
Smooth & Silky EP3 3-in-1 epilaatoril on täiustatud epileerimissüsteem, mis on loodud mugavuse ja silmapaistvate, kauakestvate ja sujuvate tulemuste saavutamiseks.

Kui igatsete siidise ja sileda naha järele, võib 3-in-1 anda teile kuni neli karvavaba nädalat, tagades kauakestva karvade eemaldamise. Tänu kiiremale jõudlusele, eemaldades juurtest ühe liigutusega 60% rohkem karvu*, saate kiiresti karvadeta.

Nelikümmend mugavat pintsetti, kaks korda rohkem erinevaid turul pakutavaid tooteid, püüavad kinni kõige peenemad karvad – nii väikesed kui 0,5 mm – andes teile kindlustunde, et saate soovitud sujuva ja ühtlase tulemuse.

Epileerimisel on mugavus võtmetähtsusega ning lisaks mugavatele pintsettidele kasutab EP3 3-in-1 epilaator masseerivat tehnoloogiat, et tagada õrn karvaeemaldus. Kaks kiiruse seadistust ja kolm erinevat lisaseadet aitavad kohandada epilaatorit erinevate piirkondade jaoks. Väiksemate alade jaoks valige Ultimate Contour Cap, Massage Cap koos Aloe Veraga või Detail Cap vahel.

Eemaldatav, pestav pea tagab, et epilaatori eest hoolitsemine on kiire ja lihtne – täpselt nagu teie karvade eemaldamine!

Smooth & Silky EP3 3-in-1 on kompaktne ja hõlpsasti hoitav ning saadaval on keerukas valge ja roosa värvivariant.

Smooth & Silky EP3 3-in-1 epilaator: pingutusteta ja siledaks.

Kiirem jõudlus eemaldab ühe liigutusega 60% rohkem karvu
Smooth & Silky EP3 3-in-1 epilaator eemaldab ühe liigutusega juurtest 60% rohkem karvu, säästes teie väärtuslikku aega ja luues samal ajal veelgi paremaid tulemusi.

Kauakestvad tulemused – neli nädalat juusteta
Naudi kuni neli nädalat siledat ja siidist nahka – nii et te ei pea sellele mõtlemagi!Remington EP7300. Toote värv: Punane, Valge, Pintsettide arv: 40 pintsetti

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles