Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington CI53W lokirull Soe türkiis, valge 1,8 m

Remington CI53W lokirull Soe türkiis, valge 1,8 m
Pole laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1875604
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Shine Therapy Curling Wand
Remington Shine Therapy Wand pakub professionaalseid ja hõlpsasti saavutatavaid tulemusi. Täiustatud keraamilise kattega tünn ei anna mitte ainult sujuvaid tulemusi ülima kontrolliga ja sujuvalt libiseb läbi juuste ilma tõmblusteta, vaid on ka rikastatud luksusliku Maroko argaaniaõliga, et saavutada pehmed, siidised ja läikivad tulemused igal soenguseansil.
Kooniline võlukepp tagab iga kord suurepärased lokid. Kui soovite luua liikumist lainete või lokkidega, siis see võlukepp on teie jaoks. Ei mingit traditsioonilist tangiklambrit – lihtsalt mähkige juuksed ümber sileda koonusekujulise silindri, hoides jahedast otsast kinni, kandes pakendis sisalduvat kuumakaitsekindat, ja looge sekunditega vaid keerutades kopsakaid lokke.
Muutuva kuumuse seadistus
Muutuva kuumuse seadistusega Remington võimaldab teil temperatuuri juhtida, et saaksite leida oma juuksetüübile sobivaima kuumuse. Kasutage värviliste, pleegitatud ja õhukeste juuste puhul madalamaid kuumuse seadistusi; keskmine temperatuur normaalsetele juustele ja maksimaalne kuumus jämedate, paksemate ja etniliste juuste jaoks.
Remington
Remington on aidanud maailmal valmistuda üle 70 aasta. Innovatsioonieksperdid oleme uhked selle üle, et oleme tehnoloogia tipptasemel ja teeme koostööd tipptasemel salongiprofessionaalidega üle kogu maailma, et toota tooteid, mis tõesti töötavad ja annavad iga kord suurepäraseid tulemusi.
- Kooniline võlukepp kaunite, kopsakate ja läikivate lokkide jaoks
- Täiustatud keraamilise kattega tünn, mis on infundeeritud konditsioneeride ja Maroko argaaniaõliga
- Muudetav 8 temperatuuri seadistust kuni 210°C
- Kiire 30 sekundiga kuumenemine
- Valmisoleku märgutuli
- Automaatne ohutu väljalülitamine 60 minuti pärast
- Kuumakindel säilituskott
- Pööratav juhe 1,8m
- 3-aastane garantii Remington CI53W. Tüüp: lokirull, Tehnoloogia: Soe, Temperatuur (max): 210 °C. Toote värv: Türkiis, Valge. Juhtme pikkus: 1,8 m, Automaatne väljalülitus pärast: 60 min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles