Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington AS8606 Kuumaõhuhari Soe must, Roosa kuld 800 W

  • 102.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.33 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1762436
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
KORVI & SIRGE KONFIDENTSIOONiga PÖÖRELEV KUUMÕHU STIILER
Curl & Straight Confidence pöörlev kuumaõhustiil, millel on mitmekülgsed lisad, mis hõlbustavad kuivamise ajal lokkimist, vormimist ja silumist.

KORVI & SIRGE KONFIDENTSIOONiga PÖÖRELEV KUUMÕHU STIILER
Curl & Straight Confidence pöörlev kuumaõhustiil sisaldab mitmesuguseid tarvikuid, mis on asjatundlikult välja töötatud, et kuivamise ajal hõlpsalt lokkida ja siluda. Kaasas on kuivatuskontsentraator, 30 mm kuumaõhutank, 40 mm kuumaõhu pehmete harjastega hari ja labaharja kinnitus, et saaksite enesekindlalt luua lahtisi lokke, kopsakaid kujusid ja siledaid stiile vähema särisemisega.

MITMESUGUSED STIILIMISE KINNITUSED
Iga stiili jaoks mõeldud manuse abil pole kunagi olnud lihtsam luua soengut, mis paneb sind tundma kõige enesekindlamana. Looge kaunid lahtised lokid, kasutades 30 mm kuumaõhutangi kinnitust, või lisage kuju ja volüümi 40 mm kuuma õhu pehmete harjastega harjaga. Kui eelistate elegantsemat ja sirgemat stiili, aitab paddle Brush Attachment teil saavutada sileda viimistluse ja vähem särtsu.

MITMESUUNALINE PÖÖRDAMINE INTUITIIVSEKS LIHTSAKS STIILISEKS
Pöörleva kuumaõhustiiliga Curl & Straight Confidence on juuste kujundamine muutunud lihtsaks. Nupuvajutusega suunab kujundaja teie juuksed automaatselt ümber tangi või harja. Ja kuna see on mõeldud mõlemas suunas pöörlemiseks, saate saavutada sümmeetrilise stiili mõlemal pool pead ilma tarvikut muutmata.

KIIRE KUIVAV
Kuivatage ja kujundage oma juuksed kõik ühe soengutööriistaga. Kuivatuskontsentraatori lisaseade võimaldab teil kuivatada suurema osa juustest, nii et need on valmis ja ette valmistatud teie stiili loomiseks koos teiste juustega. 800 vatti võimsus tähendab, et saate iga kord nautida suurepärast jõudlust ja professionaalseid tulemusi.Remington AS8606. Tüüp: Kuumaõhuhari, Tehnoloogia: Soe, Lokirulli kuju: Koonusekujuline. Toote värv: must, roosa kuld. Kaabli värv: must. Võimsus: 800 W, Toiteallikas: AC. Kogus pakis: 1 tk(t), Pakendi tüüp: Kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles