Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remington AC7200 föön 2200 W must

  • 74.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25 €
Kaubamärgid Remington
Kauba ID: 1762441
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas soovite oma juuste eest hoolitseda ja saada siiski salongikvaliteediga tulemusi? Siis on rasvases mustas ja pronksiaktsentidega Supercare Pro 2200 AC föön siin, et aidata teil end ellu viia. Sellel on kerge ja kompaktne disain ning 2200 W salongikvaliteediga pika elueaga vahelduvvoolumootor kiireks ja võimsaks kuivatamiseks. Supercare'i seadistus võimaldab kiiret kuivamist tervislikul kuumusel, et hoolitseda teie juuste eest.

SUPERHOOLDUSE SEADED
Supercare Pro 2200 AC fööniga kogege kiiret kuivamist tervislikul kuumusel. Supercare'i seadistusega saate juuksed kiiresti kuivatada, kuid juuste eest hoolitsemiseks tervisliku kuumusega.

KIIRE JA VÕIMAS KUIVAMINE
Kas soovite saavutada kodus salongikvaliteediga föönitamise? Nüüd saate Supercare Pro 2200 AC fööniga. Selle salongikvaliteediga pika elueaga vahelduvvoolumootor, mille võimsus on 2200 W ja 130 km/h, tagab optimaalse kuivatustulemuse kiire ja võimsa kuivatamise.

SUPER IOONLINE KONDITSIONEERIMINE
Looge Supercare Pro 2200 AC fööniga ilus föön. Selle suurepärases ioonilises konditsioneeris on 2 korda rohkem ioone, mis on ühtlaselt jaotunud kogu juustes juurtest otsteni. See tähendab, et saate iga kord nautida siledaid, läikivaid ja särisematuid tulemusi.Remington AC7200. Mootori tüüp: AC. Toote värv: Must, Pinna värvus: Monokromaatiline, Juhtme pikkus: 3 m. Võimsus: 2200 W. Pakendi tüüp: Kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles