Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Yutry juhtmevaba kõlar

Remax Yutry juhtmevaba kõlar
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461513
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Remax Yutry

Naudi fantastilist heli kõikjal Remax Yutry juhtmevaba kõlariga. See ei paku mitte ainult suurepärast helikvaliteeti, vaid ka stiilset disaini. Saate selle hõlpsasti ühendada mitmel erineval viisil oma ühilduva seadmega ja sisseehitatud aku tagab 60-minutilise kasutusaja. Olenemata sellest, kas korraldate kodus pidu või grillid aias, Remax Yutry kõlar aitab teil luua hämmastava atmosfääri!

Remax/RB-M6/1

Juhtmeta ühendus

Remax Yutry pakub mitut võimalust teie valitud seadmega ühenduse loomiseks. See kasutab Bluetooth 5.0, mis tagab stabiilse ja katkematu edastuse kuni 10 m kaugusel.Seadme sidumine kõlariga ei valmista teile probleeme. Samuti on see varustatud USB TF-i ja AUX-kaardi pesaga. Sellega saab edukalt ühendada ka mikrofoni. Teie võimalused on peaaegu piiramatud!

Remax/RB-M6/2

Kuni 60 minutit tööd

Sisseehitatud 1200 mAh aku tagab kuni 60 minutit muusika taasesitamist. Lisaks võib see ooterežiimis töötada kuni 5 tundi. Laadimine võtab aega umbes 180 minutit ja microUSB-port muudab protsessi lihtsaks.

Remax/RB-M6/3

Ebatavaline disain

Kõlar rõõmustab teid oma originaalse kaasaegse disainiga. Värviline RGB valgustus annab kõlarile ainulaadse iseloomu. See on ideaalne täiendus sõpradega peole või aiapeole – peomeeleolu on lihtne eriliseks muuta! Lisaks saate selle välimust kohandada vastavalt oma eelistustele, valides erinevaid valgustusrežiime.

Remax/RB-M6/4
Tootja Remax
Mudel RB-M6
Bluetoothi profiilid A2DP/AVRCP/HFP
Bluetoothi versioon 5.0
Jõuülekande ulatus 10 m
Takistus 2 oomi
Aku mahutavus 1200 mAh
Laadimisaeg 180 minutit
Töötunnid 60 minutit
Ooteaeg kell 5
Materjal ABS
Laadimisliides microUSB
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles