Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Wanbo II USB-C kaabel, 60 W, 29 cm (valge)

Remax Wanbo II USB-C kaabel, 60 W, 29 cm (valge)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461467
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remax Wanbo II USB-C kaabel, 60 W, 29 cm (valge)

Remax Wanbo II on USB-C-kaabel, millel on rida pistikühendusi koos mikro-USB-, Lightning- ja USB-A-portidega. Pakendis on ka salvestusruum mälukaardi ja SIM-kaardi jaoks ning võti selle telefonist eemaldamiseks. Kõik on suletud praktilisse ümbrisesse, nii et kõige olulisemad tarvikud on alati käepärast ega lähe kaduma.

Remax/RC-C011-White/2

Kiirlaadimiskaabel

Karbis on USB-C-USB-C kaabel, mis võimaldab teil kiiresti 60 W võimsusega akusid laadida. Lisaks võimaldavad mikro-USB-, Lightning- ja USB-A-pistikud laadida erinevat tüüpi seadmeid, pakkudes suuremat kasutusvabadust. Remax Wanbo II abil valmistate oma nutitelefoni, sülearvuti, tahvelarvuti jne edasiseks kasutamiseks ette.

Remax/RC-C011-White/3

Mugav hoiustamine

Praktiline ümbris võimaldab mugavalt hoida mitte ainult kaablit ja lisapistikuid, vaid ka muid tarvikuid. SD-kaardi ja SIM-kaardi sisestate sellesse edukalt. Lisaks on komplektis võti, mis hõlbustab SIM-kaardi telefoni sisestamist ja eemaldamist. Veelgi enam, saate ümbrist hõlpsalt avada ning selle kerge ja kompaktne disain muudab selle hoiustamise lihtsaks.

Remax/RC-C011-White/1
Tootja Remax
Mudel RC-C011
Värv valge
Materjal PVC+ABS
Kaal 37 g
Mõõtmed 106 x 30 x 15 mm
Väljundpinge USB-C - USB-C: 60 W, USB-A - USB-C: 18 W, USB-C - Lightning: 20 W, USB-A - Lightning: 12 W, USB-C/USB-A - mikro-USB : 18 W.
Omadused
Pikkus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles