Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax vesine õhuniisutaja (valge)

Remax vesine õhuniisutaja (valge)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461472
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Niisutaja Remax Watery (valge)

Hoolitse optimaalse õhuniisutuse taseme eest kaasaegse Remax Watery ultraheli õhuniisutajaga. Seade on varustatud 1,6-liitrise läbipaistva paagiga, mis tagab pikaajalise töö ilma sagedase tankimise vajaduseta. Nii saate ilma laadimiseta nautida värsket ja niisutatud õhku kuni 12 tundi. Valige 3 töörežiimi hulgast, et kohandada niisutamist vastavalt oma vajadustele, ja lisage oma lemmikeeterlikud õlid, et luua oma kodus aroomiteraapia õhkkond. Lisaks toimib Remax Watery õhuniisutaja öökapivalgustina, mille heledust saab reguleerida 2 astmes, et luua teie interjööri mõnus ja lõõgastav õhkkond.

Remax/RT-A700-valge/2

Tõhus niisutamine

Liiga kuiv õhk mõjutab teie meeleolu negatiivselt – ultraheli õhuniisutaja Remax Watery võimaldab teil seda muuta. Seade kasutab kõrgsageduslikku vibratsiooni, et tõhusalt niisutada õhku ja nahka, tekitamata pinnale märgasid laike.

Remax/RT-A700-valge/3

1,6 liitrine reservuaar.

Ärge muretsege vee sagedase lisamise pärast. Remax Watery niisutajal on 1,6-liitrine paak, mis on umbes sama palju kui 6 250 ml veepudelit. Lisaks võimaldab anuma läbipaistev disain jälgida vedeliku kogust, nii et teate alati, millal on aeg lisada.

Remax/RT-A700-valge/1

Kuni 12 tundi niisutust ühe laadimisega

Nautige niisutatud õhku nii kaua kui võimalik. Seade on varustatud 4000 mAh akuga, mis tagab umbes 8-12 tundi tööd. Sellisel juhul võtab niisutaja laadimine aega umbes 4 tundi. Selle aja möödudes on see uuesti kasutamiseks valmis.

Remax/RT-A700-valge/4

3 töörežiimi

Kohandage Remax Watery vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 3 töörežiimi, mida saate konfigureerida puutepaneelilt. Saate seadistada selle töötama 4 tunniks, 8 tunniks või 12 tunniks – selle aja möödudes lülitub seade automaatselt välja.

Remax/RT-A700-valge/5
Tootja Remax
Mudel RT-A700
Värv valge
Tüüp Ultraheli
Võimsus 5 W
Aku mahutavus 4000 mAh
Paagi maht 1,6 l
Töötunnid 8-12 tundi
Laadimisaeg 4 tundi
Kaal 400 g
Mõõtmed 197,6 x 163 mm
Omadused
Pikkus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles