Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Time Pro RT-E510 lamp (valge)

Remax Time Pro RT-E510 lamp (valge)
Pole laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462031
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remax Time Pro lamp (valge)

Kas hindate kaasaegset disaini, funktsionaalsust ja mugavust? Remaxil on pakkumine just Sulle! Time Pro pakub ainulaadset valgusallikat ja kuni kolme heledustaset, nii et saate reguleerida valguse intensiivsust vastavalt oma meeleolule ja vajadustele. Lamp on varustatud lihtsalt loetava LCD-ekraaniga, mis kuvab praegust kellaaega, kuupäeva ja ühtlast temperatuuri. See võimaldab mugavalt kontrollida oma kohustusi ja plaane igaks päevaks. Üks laadimine tagab töö kuni 4 tundi.

Remax/RT-E510/4

Mõeldud mugavust silmas pidades

Kas vajate lampi, mis töötaks hästi ka öösel töötamise, õppimise või lugemise ajal? Remax Time Pro on ideaalne valik! Seade tagab pehme ja ühtlase valgustuse, mis on silmale meeldiv. Veelgi enam, saate mugavalt reguleerida valguse nurka ja heleduse taset vastavalt oma vajadustele. Ükskõik, kas töötate oma laua taga või loed voodis, Remax ei valmista pettumust!

Remax/RT-E510/2

LCD ekraan ja pikk tööaeg

Kergesti loetava LCD-ekraani abil saate mugavalt kontrollida praegust kellaaega, kuupäeva ja isegi temperatuuri, mis võimaldab teil oma päeva paremini planeerida. Kõik see teeb Remax Time Prost mitte ainult funktsionaalse valgusallika, vaid ka asendamatu tööriista teie igapäevaelus. Lisaks on seade varustatud 1200 mAh akuga, mis tagab kuni 4 tundi tööaega.

Remax/RT-E510/1
Tootja Remax
Mudel RT-E510
Aku mahutavus 1200 mAh
Nimipinge DC5V
Hinnatud jõud 4 W
Töötunnid 4 tundi
Port mikro-USB
Laadimisaeg 3 tundi
Materjal ABS+PC
Mõõtmed 90 x 90 x 266 mm
Kaal 350 g
Värv valge
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles