Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax telefonialus, RM-C11

Remax telefonialus, RM-C11
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462057
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telefoni alus Remax, RM-C11

Remax RM-C11 on praktiline lisaseade, mis võimaldab telefoni lihtsalt ja mugavalt kasutada ilma seda käes hoidmata. See võimaldab asetada nutitelefoni stabiilselt lauale, lauale või muule pinnale ning pakub mugavust videote vaatamisel või rakenduste kasutamisel. Telefonide ja tahvelarvutite jaoks mõeldud alus pakub mugavat 720° pöörlemist ja pakub turvalist tuge, nii et te ei pea muretsema seadme kukkumise pärast.

Remax/RM-S11/1

Teie mugavuse huvides

Telefoni pikaajaline käes hoidmine võib olla väsitav, nii et kui vaatate filmi või voogesitate võrgus, asetage seade alusele ja nautige täielikku liikumisvabadust. Statiivil on reguleeritav kaldenurk, nii et saate seda lihtsalt oma vajadustele vastavaks reguleerida. Kinnitus ei blokeeri teie vaadet ekraanile ja tagab lihtsa juurdepääsu laadimispordile, nii et saate oma seadet laadimise ajal kasutada.

Remax/RM-S11/2

Täielik stabiliseerimine

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. See on hästi tasakaalustatud ja pakub teie seadmele mahutamiseks 150 mm laiust paneeli. Libisemisvastane kate kaitseb teie seadet veelgi allakukkumise eest, nii et te ei pea muretsema selle kahjustamise pärast.

Remax/RM-S11/3
Tootja Remax
Mudel RM-S11
Materjal Alumiiniumisulam
Tehnoloogiad Oksüdatsioon
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles