Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax tahavaatepeegli autohoidik, RM-C67 (must)

Remax tahavaatepeegli autohoidik, RM-C67 (must)
Pole laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462071
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auto tahavaatepeegli hoidik Remax, RM-C67 (must)

Asetage autokinnitus tahavaatepeeglile ja võite olla kindel, et telefon jääb paigale. Remax RM-C67 on ainulaadne lisaseade, mis võimaldab mugavalt navigeerimist ilma vaadet takistamata kasutada. Tänu teleskoopdisainile saate hõlpsalt oma telefoni asendit reguleerida. Kinnitus sobib suurepäraselt telefonidele laiusega 53-90 millimeetrit.

Remax/RM-C67/1

Väike kinnitus, suured võimalused

Remax RM-C67 on esipeegli külge kinnituv hoidik, mis annab veidi rohkem valikuvõimalusi. Pingutate kinnituse käepidet, et see ei tuleks lahti ega kukuks koos telefoniga maha. Lisaks võimaldab see asend paigutada seadet vertikaalselt ja horisontaalselt, samuti erinevate nurkade all. Lisaks saab telefoni kaugemale välja lükata, et tagaistmel istuvad lapsed saaksid oma lemmikmultikat vaadata.

Remax/RM-C67/2

Tugev disain

Teie seade on täiesti ohutu! Kinnitus on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest nagu ABS ja PC, millel on positiivne mõju selle vastupidavusele. See tagab stabiilsuse kõikides oludes, nii et võite olla kindel, et teie seade püsib paigal ka siis, kui sõidate üle teeaukude, kiirusmaad või tugevalt pidurdades. Remaxiga jõuate turvaliselt sihtkohta!

Remax/RM-C67/3
Tootja Remax
Mudel RM-S67
Värv Must
Materjal ABS+PC
Ühilduvad seadmed 53-98 mm
Kaal 160 g
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles