Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Spacecraft RT-A730 õhuniisutaja (roosa)

Remax Spacecraft RT-A730 õhuniisutaja (roosa)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462041
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õhuniisutaja Remax Spacecraft (roosa)

Tagage oma valitud ruumis optimaalne niiskustase uuendusliku Remax Spacecrafti õhuniisutiga, mis töötab tõhusa aurustustehnoloogia abil. Selle 220 ml paak tagab ruumis pikaajalise niisutamise, ilma et oleks vaja sagedast täitmist. Valige kahe udurežiimi vahel, et kohandada niisutust vastavalt oma vajadustele ja nautida tervislikku, niisutatud õhku, mis mõjutab positiivselt teie heaolu. Selle originaalne disain täidab lisaks dekoratiivset funktsiooni, sobides ideaalselt teie interjööri kujundusega ning pakutavad 2 valgustusrežiimi ja kuni 7 värvi muudavad selle mitte ainult praktiliseks seadmeks, vaid ka usaldusväärseks valgusallikaks, mis sobib teie meeleolu ja atmosfääriga. ruumist. tuba.

Remax/RT-A730-Pink/6

Tõhus ja vaikne töö

Remax Spacecraft niisutab edukalt õhku kuni 8 m2 ruumides. Tänu suurele veepihustusmahule 40 ml/h suudab seade kiiresti tagada optimaalse niiskustaseme, tagades kõrgeima mugavustaseme. Vaatamata suurele efektiivsusele on õhuniisutaja üllatavalt vaikne – te ei pea muretsema, et välismüra häirib teie puhkust või tööd.

Remax/RT-A730-Pink/2

2 töörežiimi

Kohandage oma niisutaja vastavalt oma vajadustele. Remax Spacecraft pakub kahte pihustusrežiimi – pidevat ja katkendlikku. See muudab selle ideaalseks igas olukorras, olenemata sisetingimustest. Veelgi enam, paagi maht on koguni 220 ml, mis võimaldab seadet pikema aja jooksul kasutada, ilma et oleks vaja sagedast täitmist.

Remax/RT-A730-Pink/5

Originaalne disain

Remax Spacecrafti õhuniisutaja eristab teistest seadmetest selle futuristlik disain – selle kuju meenutab astronauti sisaldavat kapslit. Lisaks pakub seade kahte valgustusrežiimi ja koguni seitset värvi, võimaldades teil seda kohandada vastavalt oma individuaalsetele esteetilistele eelistustele. Tänu sellele saate hõlpsasti luua ruumis ainulaadse atmosfääri!

Remax/RT-A730-Pink/3

Kasutusmugavus

Remaxi kaubamärgiga niisutaja kasutamine ei tekita teile probleeme. Kõik, mida pead tegema, on ühendada seade toiteallikaga, seejärel käivitada see spetsiaalse nupuga ja valida töörežiim. Valgust saab ka mugavalt sisse ja välja lülitada. Uurige, kui lihtne see on!

Remax/RT-A730-Roosa/4
Tootja Remax
Mudel RT-A730
Värv roosa
Tüüp aurustuv
Materjal ABS + PC + silikoon
Veepaagi maht 220 ml
Hinnatud jõud 1,5-2 W
Port USB-C
Mõõtmed 110 x 110 x 119 mm
Kaal 203 g
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles