Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax RM-C55 elektriauto hoidik, USB-C (hall)

Remax RM-C55 elektriauto hoidik, USB-C (hall)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462064
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hoidik Remax elektriautole. RM-C55, USB-C (hall)

See väike minimalistlik vidin pakub teile sõidu ajal lihtsat navigeerimist. Remaxi hoidik on elektriliselt juhitav – vajutage lihtsalt nuppu, et klambrid vaikselt avaneksid või sulguksid, et saaksite oma telefoni sellesse lihtsalt asetada. Saate reguleerida oma seadme asendit 360°, muretsemata telefoni kukkumise ja kahjustamise pärast.

Remax/RM-C55/1

Stabiilne hoidik sinu telefonile.

Kui vajate navigeerimist, saate oma nutitelefoni hoidikusse asetada. Kuna see töötab elektriliselt, teete seda ohutult ühe käega ja ei pea teid sõidu ajal segama. Elektrilised hoovad reguleerivad klambrit vastavalt teie telefoni suurusele ja see vabastatakse ainult siis, kui vajutate spetsiaalset nuppu, nii et te ei pea muretsema telefoni turvalisuse pärast – see jääb paigale olenemata sellest, mida!

Remax/RM-C55/2

Mugav kasutamine

Kinnitus on minimalistliku disainiga - see on väikese suurusega ja selle olemasolu iluvõres on märkamatu. Saate seda 360° reguleerida, mis tähendab, et saate oma telefoni hõlpsalt vertikaalselt või horisontaalselt paigutada. Hoidik on varustatud 250 mAh akuga, seega pead seda laadima vaid kord kuus.

Remax/RM-C55/4
Tootja Remax
Mudel RM-S55
Paigaldusmeetod Videos
Hinnatud jõud 0,5 A
Nimipinge 5V DC
Aku mahutavus 250 mAh
Kaal 101 g
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Värv Hall
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles