Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax RM-533 kõrvaklapid, 3,5 minipistikupesa, 1,2 m (valge)

Remax RM-533 kõrvaklapid, 3,5 minipistikupesa, 1,2 m (valge)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462021
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid Remax RM-533, minipistikupesa 3,5, 1,2 m (valge)

Remax RM-533 on stiilsed ja mugavad kõrvaklapid, millel on 3,5-tolline minipistikupesa, mis ühildub paljude seadmetega. Mugav kaabli pikkus tagab liikumisvabaduse lemmiklugusid kuulates ning ergonoomiline disain ja pehmed silikoonotsad tagavad täieliku kuulamismugavuse. Kõrvaklapid on varustatud kaugjuhtimispuldi ja sisseehitatud mikrofoniga, nii et teil on lihtne juurdepääs muusikale ja kõnede juhtnuppudele, samuti võimalus helistada ilma nutitelefoni välja võtmata!

Remax/RM-533-valge/1

Selge heli

Kõrvaklappide takistus on 16 oomi, mis tähendab, et need on mõeldud kasutamiseks kaasaskantavate seadmetega nagu nutitelefonid, tahvelarvutid ja MP3-mängijad. Kõrge tundlikkus ja madal takistus võimaldavad kõrvaklappidel saavutada soovitud helitugevuse vähese võimsusega, nii et need toimivad hästi ka mürarikkas keskkonnas. Remax RM-533 pakub elavat ja dünaamilist heli koos kargete madalate ja täpsete keskmiste ja kõrgete helidega.

Remax/RM-533-valge/2

Juhtige oma muusikat ja rääkige mugavalt

Kõrvaklappidel on sisseehitatud kaugjuhtimispult, mis võimaldab mugavalt juhtida muusikat ja telefonikõnesid ilma telefoni taskust välja võtmata. Lisaks tagab sisseehitatud mikrofon probleemideta telefonikõned.

Remax/RM-533-valge/4

Mõeldud mugavust silmas pidades

RM-533 tagab mugava ja ergonoomilise sobivuse kõrva kujuga. Kõrvaklappide kerge disain võimaldab teil neid pikka aega pingevabalt kanda, ilma ebamugavust tundmata. Mugav istuvus ei lase kõrvaklappidel ka füüsilise tegevuse ajal kõrvadest välja kukkuda, nii et saate kuulata oma lemmiklugusid millal soovite!

Remax/RM-533-valge/3
Tootja Remax
Mudel RM-533
Materjal TPE+ABS
Takistus 16 oomi
Ühenduse tüüp Mini-tungraud 3,5 mm
Kaabli pikkus 1,2 m
Värv valge
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles