Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Navigator juhtmevaba kõlar

Remax Navigator juhtmevaba kõlar
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461509
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Remax Navigator

Avastage Remaxiga suurepärane helikvaliteet. Juhtmeta kõlari Remax Navigator võimsus on 15 W ja maksimaalne tööaeg kuni 6 tundi. Juhtmeta ühendus võimaldab kuulata muusikat kõikjal ning stiilne disain annab kõlarile elegantse ja kaasaegse välimuse. Selle käsitsemine ei tekita teile probleeme ja mugav käepide muudab selle kaasaskandmise lihtsaks. See on ka IPX5 veekindel, nii et sa ei pea vihmapiiskade pärast muretsema!

Remax/RB-M25/1

Sukelduge muusikamaailma

Naudi muusikat parima kvaliteediga Remax Navigatori kõlariga! Kahe diafragma ja 15 W võimsusega see pakub erakordselt selget ja üksikasjalikku Hi-Fi heli, mis viib teid maailma, kus iga noot kõlab täiuslikult. Kas soovite veelgi paremaid tulemusi? Ühendage 2 kõlarit kokku!

Remax/RB-M25/2

Ühenduse loomiseks palju võimalusi

RB-M25 võimaldab teil muusikat esitada mitmel viisil – saate selle ühendada kas juhtmega või juhtmevabalt. Saate selle hõlpsasti oma valitud seadmega ühendada Bluetooth 5.1 abil, mis tagab kiire, stabiilse ja usaldusväärse signaali kuni 10 meetri kaugusel. Kõlaril on ka sisseehitatud 3,5 mm helipesa ja USB-port, nii et saate ühendada näiteks USB-pulga.

Remax/RB-M25/3

Kuni 6 tundi muusika taasesitust

Kuulake muusikat nii palju kui soovite. Sisseehitatud 3000 mAh aku tagab kuni 6 tundi pidevat tööd. Lisaks võib see ooterežiimis kesta kuni 20 tundi. Laadimine võtab umbes 2,5 tundi ja USB-C-port muudab selle lihtsaks.

Remax/RB-M25/4

Värviline taustvalgus

Kõlari ainulaadne disain avaldab kindlasti paljudele kasutajatele muljet. Värviline valgustus annab sellele ainulaadse iseloomu. Lisaks saate seda vabalt oma maitse järgi kohandada, valides 3 valgustusrežiimi hulgast. Nii saate hõlpsasti luua vapustava atmosfääri näiteks sõpradega peol või aias grillimisel!

Remax/RB-M25/5
Tootja Remax
Mudel RB-M25
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.1
Jõuülekande ulatus 10 m
Sagedusreaktsioon 85Hz-16kHz
Takistus 2 oomi
Hinnatud jõud 15 W
Sisendvool 5 V/2 A
Aku mahutavus 3000 mAh
Töötunnid 6 tundi
Ooteaeg kell 20
Laadimisaeg umbes 2,5 tundi
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX5
Kaal 1,96 kg
Mõõtmed 49 x 41 x 40,5 cm
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles