Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Gwensi juhtmevaba kõlar

Remax Gwensi juhtmevaba kõlar
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461511
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Remax Gwens

Juhtmeta kõlar Remax Gwens on seade, mis rahuldab iga muusikasõbra vajadused. 9,5 W väljundvõimsuse ja 4-tolliste kõlaritega tagab see selge ja detailirikka heli. Bluetooth 5.0 vastutab usaldusväärse ühenduse eest valitud seadmega, mis tagab kiire ja stabiilse signaali. Kestus kuni 5 tundi. ja seda on lihtne kasutada sisseehitatud juhtpaneeli abil.

Remax/RB-M43/1

Suurepärane helikvaliteet

Tunnetage, kui hästi võivad teie lemmiklood kõlada! Remax Gwensi juhtmevaba kõlar, mille võimsus on 9,5 W ja 4-tollised kõlarid, pakub kvaliteetset heli, mis suudab rahuldada paljude muusikasõprade vajadused. Kristallselge heli, rikkalikud detailid ja võimas bass muudavad muusika kuulamise tõeliseks naudinguks. Veelgi paremate tulemuste saamiseks siduge 2 kõlarit kokku!

Remax/RB-M43/2

Pikk tööaeg

Sisseehitatud 1500 mAh aku tagab kuni 5 tundi pidevat muusika taasesitust. Ooterežiimis võib see töötada kuni 40 tundi! Nii saate nautida oma lemmikmuusikat tundide kaupa, ilma et peaksite laadima.

Remax/RB-M43/3

Ühendage see nii, nagu teile meeldib

Remax Gwensi kõlar pakub mitmeid ühendusmeetodeid, sealhulgas USB, TF, AUX ja Bluetooth 5.0, nii et saate hõlpsasti esitada muusikat erinevatest allikatest, nagu mälukaart, TF-kaart, nutitelefon või sülearvuti. Bluetooth 5.0 ühendus tagab kiire ja stabiilse ühenduse kuni 10 m kaugusel ilma viivituse ja häireteta.

Remax/RB-M43/4

Läbimõeldud disain, lihtne kasutada

Kõlar on valmistatud kvaliteetsest ABS-materjalist, mis on uskumatult vastupidav. Seega võite olla kindel, et see kestab kaua! Seadmel on ka praktiline käepide, mis muudab selle kaasaskandmise lihtsaks. Kõlari juhtimine ei valmista teile probleeme. Sisseehitatud paneeli abil saate taasesituse mugavalt peatada ja jätkata ning helitugevust reguleerida.

Remax/RB-M43/5
Tootja Remax
Mudel RB-M43
Värv Must
Materjal ABS
Bluetoothi versioon 5.0
Jõuülekande ulatus 10 m
Aku mahutavus 1500 mAh
Andurid 4"
Võimsus 9,5 W
Töötunnid Kuni 5 tundi
Ooteaeg Kuni 40 tundi
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles