Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Freezen juhtmevaba kõlar

Remax Freezen juhtmevaba kõlar
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461510
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar Remax Freezen

Remax Freezen on juhtmevaba kõlar, mis võimaldab teil nautida oma lemmiklaulude helisid kõrge kvaliteediga! Kaks kõlarit ja 8 W võimsus koos värvilise valgustusega võimaldavad teil luua erilise atmosfääri igal peol koos sõpradega. Kõlar võib töötada pidevalt kuni 4 tundi ning tänu läbimõeldud disainile koos mugava käepidemega saate selle kõikjale kaasa võtta.

Remax/RB-M26/1

Fantastiline helikvaliteet

Ükskõik, kas kuulate oma lemmikmuusikat või vaatate filme, Remax RB-M26 kõlar tagab teile suurepärase helikvaliteeti. Kahe kõlari ja 8 W võimsusega saate nautida selget, üksikasjalikku heli ja võimsat, tugevat bassi. Kas soovite veelgi paremaid tulemusi? Ühendage 2 veergu kokku!

Remax/RB-M26/2

Kuulake muusikat kuni 4 tundi

1500 mAh aku tagab pika tööaja. Kõlar võib ilma laadimiseta töötada pidevalt kuni 4 tundi. Lisaks võib see töötada kuni 35 tundi ooterežiimis! Laadimine võtab aega 2,5 tundi ja USB-port muudab selle ülesande lihtsamaks.

Remax/RB-M26/3

Juhtmeta ühendus

Unustage sassis kaablid ja nautige piiramatut vabadust! Täiustatud 5.3 tehnoloogia tagab usaldusväärse ühenduse teie valitud seadmega, tagades kiire ja stabiilse edastuse kuni 10 meetri kaugusel. Samuti ei pea te muretsema viivituse ega häirete pärast! Lisaks saate tänu USB-pordile hõlpsalt ühendada näiteks mälukaardi.

Remax/RB-M26/4

Hämmastav disain

Kas lähete randa piknikule? Või korraldad sõpradega aiapidu? Võtke Remaxi kõlar kaasa! Tänu hoolikalt läbimõeldud käepidemega disainile saate kõlarit mugavalt kõikjale kaasas kanda. Ka selle juhtimine ei valmista teile probleeme – kõlari peal asuva paneeli abil saate helitugevust reguleerida või lugusid vahetada. Lisaks on seadmel kolme režiimiga värviline valgustus, mis lisab teie pidudele ainulaadse atmosfääri!

Remax/RB-M26/5
Tootja Remax
Mudel RB-M26
Nimi Freezen kaasaskantav juhtmevaba kõlar
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik 10 m
Takistus 4 oomi
Võimsus 8 W
Aku mahutavus 1500 mAh
Laadimisaeg 2,5 tundi
Töötunnid 4 tundi
Ooteaeg 35 tundi
Tööpinge 5V
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles