Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax Courage RB-M66 juhtmevaba kõlar, veekindel (sinine)

Remax Courage RB-M66 juhtmevaba kõlar, veekindel (sinine)
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462412
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Veekindel juhtmevaba kõlar Remax Courage (sinine)

Kuulake oma lemmiklaulude helisid! Remax Courage kõlar võimaldab teil nautida suurepärast helikvaliteeti kahe 52 mm draiveriga. Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse ja kiire ühenduse seadmega. Selle tööaeg on kuni 5 tundi ja tänu veekindlale disainile saate seda probleemideta kasutada peaaegu igas olukorras. Kõlar on varustatud ka värvilise LED-valgustusega, mis võimaldab luua ainulaadse atmosfääri!

Remax/RB-M66-sinine/1

Laske end helikvaliteeti üllatada

Sukelduge muusikamaailma. Remaxi kõlaril on kaks 52 mm draiverit, mis muudavad iga laulu hämmastavalt kõlavaks! Seade garanteerib selge, loomuliku ja detailiderohke 3D-stereoheli ning võimsa sügava bassi. Veelgi enam, 10 W võimsusega on heli erakordselt selge isegi valjult mängides.

Remax/RB-M66-sinine/2

Usaldusväärne Bluetooth ühendus

Ühendusprobleemid on minevik! Kõlar kasutab uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire, stabiilse ja katkematu ühenduse kuni 10 meetri kaugusel ilma häirete ja viivitusteta. Kõlari sidumine valitud seadmega ei valmista teile probleeme.

Remax/RB-M66-sinine/3

Pikk tööaeg

Te ei pea enam muretsema selle pärast, et kõneleja saab ootamatult võimust tühjaks ja rikub teie peo ära! Võimas 1500 mAh aku võimaldab nautida muusikat kuni 5 tundi ilma laadimiseta. Ja kui aku tühjeneb, kulub USB-C pordi kaudu laadimiseks vaid umbes 2 tundi, et kõlar uuesti tööle saada.

Remax/RB-M66-sinine/4

Läbimõeldud disain

Nüüd saate kuulata oma lemmiklugusid kõikjal, kus viibite! Kõlari kerge ja kaasaskantav disain tähendab, et saate selle peaaegu kõikjale kaasa võtta. Valmistatud vastupidavast ABS-materjalist, kaetud peene kanga ja pehme silikooniga, avaldab muljet mitte ainult suurepärase heli, vaid ka stiilse ja kaasaegse disainiga. Pealegi on see veekindel, nii et isegi vihm seda ei karda.

Remax/RB-M66-sinine/5
Tootja Remax
Nimi Sari "Julgus"
Mudel RB-M66
Värv Sinine
Materjal ABS + kangas + silikoon
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik 10 m
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Andurid 52 mm x 2
Takistus 4 oomi
Võimsus 5 W x 2
Aku mahutavus 1500 mAh
Laadimisaeg 2 tundi
Töötunnid 5 g
Ooteaeg 6 kuud
Laadimisliides USB-C
Kaal umbes 699 g
Omadused
Pikkus
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles