Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax autohoidik. RM-C61 15 W induktiivse laadijaga (must)

Remax autohoidik. RM-C61 15 W induktiivse laadijaga (must)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462067
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remax autohoidik. RM-C61 15 W induktiivse laadijaga (must)

Saate tasuta juurdepääsu oma telefoni navigeerimisseadmele või muusikapleierile. Remaxi autokinnitus on vastupidava disainiga ja tagab vajaliku stabiilsuse mis tahes tingimustes. Veelgi enam, see pakub 15 W induktiivset laadimist, nii et te ei pea loobuma navigeerimisest, kui teie telefon vajab laadimist. Elektrilised käed kohanduvad automaatselt teie seadme suurusega ja 360° pööramine võimaldab teil seda oma vajadustele vastavaks positsioneerida. Toode on ette nähtud paigaldamiseks ventilatsioonivõresse.

Remax/RM-C61/3

Lapselikult lihtne paigaldus

Kinnitus sobib erinevat tüüpi õhuavade jaoks. Kõik, mida pead tegema, on kinnitada see klambriga. Hoidiku nutikas disain tagab stabiilsuse ka siis, kui teeolud jätavad soovida, nii et sa ei pea kartma, et telefon võib kohe tugeva pidurdamise korral ümber kukkuda.

Remax/RM-C61/2

Rohkem kui hoidik

Nüüd saate navigeerida või muusikat esitada isegi siis, kui teie telefon vajab laadimist. Hoidik toetab induktiivset laadimist, nii et saate telefoni laadida, kui see on hoidikus. 15 W võimsus tagab kiire ja turvalise laadimise. Hoidiku laadimiseks kasutage lihtsalt USB-C-kaablit.

Remax/RM-C61/1

Täielik sõidumugavus

Hoidiku käepidemed on elektriliselt juhitavad, nii et saad oma telefoni sellesse ühe käega asetada. Lihtsalt libistage seade hoidiku haarde vahele ja käed sulguvad ise, tagades stabiilse haarde kogu teie sõidu vältel. Veelgi enam, teie jaoks mugavamaks muutmiseks saate seadet paigutada vertikaalselt või horisontaalselt. Valik on sinu!

Remax/RM-C61/4

Tootja Remax
Mudel RM-S61
Värv must
Materjal ABS+PC
Kaal 106 g
Nimipinge 5V/9V
Ühilduvad seadmed 4,7-6,7 tolli
Laadimisport USB-C
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles