Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax autohoidik, RM-C66 telefonile või tahvelarvutile (must)

Remax autohoidik, RM-C66 telefonile või tahvelarvutile (must)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462070
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autohoidik Remax RM-C66 telefonile või tahvelarvutile (must)

Kas olete tagaistmel reisija? Või lähed lastega pikale autoreisile? Turvahälli hoidik on praktiline lisavarustus, mis võimaldab telefonile hõlpsasti ligi pääseda, ilma et peaksite seda käes hoidma. Vastupidavad klambrid võimaldavad asendit reguleerida ja on mõeldud sobima 4,7-11-tollistele telefonidele ja tahvelarvutitele. Saate reguleerida oma seadme asendit 360° ja nautida reisil olles täielikku mugavust.

Remax/RM-C66/1

Stabiilsus mis tahes tingimustes

Lihtsalt kinnitage RM-C66 hoidik oma istme peatoe külge ja kinnitage sellele oma telefon või tahvelarvuti. Vastupidav disain tagab, et teie seade püsib paigal kogu reisi vältel, olenemata tingimustest. Nüüd saate mugavalt vaadata videoid oma telefonis vabakäerežiimis. Samuti võimaldab hoidik hoida oma väikseid kaasreisijaid näiteks mõne looga hõivatud, muretsemata, et seade käest välja kukub ja kahjustada saab. See praktiline tarvik muudab teie reisi veelgi nauditavamaks.

Remax/RM-C66/2

Lai ühilduvus

Remax RM-C66 kinnitus on mõeldud telefonidele ja tahvelarvutitele mõõtudega 4,7-11 tolli – reguleeritavat kinnitust saab hõlpsasti reguleerida vajalike mõõtmetega. Veelgi enam, RM-C66 võimaldab 360° pööramist, mis tähendab, et saate seadet hõlpsalt vertikaalselt või horisontaalselt positsioneerida. Kokkupandav käsivars võimaldab teil reguleerida nurka ja kaugust kasutajast – teie mugavus on ülimalt tähtis!

Remax/RM-C66/3
Tootja Remax
Mudel RM-S66
Materjal ABS+PC+alumiinium+silikoon
Tehnoloogiad Liivapritsiga oksüdeerimine + plastiline tekstureerimine
Mõeldud suurusega seadmetele 4,7-11 tolli
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles