Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Remax autohoidik, RM-C59 (must)

Remax autohoidik, RM-C59 (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462066
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autohoidik Remax, RM-C59 (must)

Remax RM-C59 on autohoidik, mis muudab iga autoreisi veelgi mugavamaks. Kinnitate selle tugeva iminapa abil oma armatuurlauale. Kinnituskäepidemed on stabiilsed ja hoiavad telefoni paigal igas olukorras. Saate ühe käega kiiresti reguleerida seadme 360° asendit, et vältida segamist sõidu ajal.

Remax/RM-C59/1

Vastupidav lukk

Olenemata sellest, kas sõidate maanteedel või auklikel maateedel, annab kinnitus teile vajaliku stabiilsuse. See on mõeldud telefonidele vahemikus 4,7–6,81 tolli, nii et saate seda edukalt kasutada enamiku saadaolevate mudelitega. Vajutage lihtsalt spetsiaalset nuppu, et suurendada või vähendada hoidiku suurust ja pääseda hõlpsasti ligi oma telefoni navigeerimisele.

Remax/RM-C59/2

Lihtne paigaldus

Kinnitate hoidiku armatuurlaua külge, kasutades iminappa, mis ei jäta inetuid jälgi. See jääb paigale seni, kuni soovite selle eemaldada – lihtsalt vabastage nupp. Kinnitus talub suuri koormusi, nii et sa ei pea kartma, et see lahti tuleb ja telefoni kahjustab. Samuti saate kiiresti muuta oma seadme asendit vertikaalsest horisontaalseks – teete seda ühe käega, et vältida segamist sõidu ajal.

Remax/RM-C59/3
Tootja Remax
Mudel RM-S59
Materjal ABS + PS
Ühilduvad telefonid 53-98 mm
Värv Must
Kaal 45 g
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles