Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Reguleeritav jalgrattakiiver + Rockbros WT027-S prillid (punased)

Reguleeritav jalgrattakiiver + Rockbros WT027-S prillid (punased)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460532
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgrattakiiver Rockbros WT027-S prillidega (punane)

Jälgige oma ohutust jalgrattaga sõites. Rockbross WT027-S jalgrattakiiver pakub võrratut mugavust tänu hoolikalt kujundatud disainile. See on reguleeritav, nii et saate selle suurust hõlpsalt oma pea suuruse järgi kohandada. Kaasas ka eemaldatavad päikeseprillid.

Loodud teie mugavust silmas pidades

Jalgrattakiiver on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ka pikkadel rattamatkadel. Sellel on spetsiaalne käepide, mis võimaldab teil suurust reguleerida, et saaksite seda hõlpsalt oma vajadustele kohandada. Sellel on ka eemaldatav hingav vooder, mis suurendab teie mugavust veelgi.

Silmade kaitse

Komplekti kuuluvad ka spetsiaalsed magnetklambriga prillid, mille saad igal ajal vabalt lahti keerata. Toonitud prillid sobivad ideaalselt päikesepaistelistel päevadel sõitmiseks – kaitsevad tõhusalt päikesekiirte eest. Samuti pakuvad nad suurepärast kaitset tuule ja putukate eest.

Spetsiaalselt disainitud disain

Kiiver on valmistatud detailidele tähelepanu pöörates. Sellel on kuni 28 suurt ventilatsiooniava, et vältida ülekuumenemist ja liigset higistamist. Kiivri välisosa jaoks on kasutatud PC plastikut, mida iseloomustab üle keskmise kõvadus, kõrge kulumiskindlus ja löögikindlus. Teisest küljest on sisemine kiht valmistatud kõrge tihedusega vahtpolüstüroolist, mis tagab suurepärase löögisummutusvõime.

2 võimalust kiivri kandmiseks

Kandke oma kiivrit nii, nagu teile meeldib. Kas lähete pikale reisile? Kinnitage oma päikeseprillid! Saate need igal ajal lahti ühendada, kui te neid ei kasuta. Silmade täiendavaks kaitseks, näiteks okste eest, on ka spetsiaalne eemaldatav visiir.

Tootja Rockbros
Mudel WT027-С
Värv Punane
Materjal PC + EPS
Mõõtmed 27x21 cm
Kaal umbes 231 g
Pea ümbermõõt 57-62 cm
Omadused
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles