Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Regulaator Hobbywing EZRUN MAX10 G2 80A

Regulaator Hobbywing EZRUN MAX10 G2 80A
Laos
  • 106.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35.66 €
Kaubamärgid Hobbywing
Kauba ID: 1806781
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
EzRun Max10 G2-l on täiustatud veekindel anduri-kaabli liides ja täiustatud andurirežiim, et saavutada suurepärane juhtimistunne ning see sobib ideaalselt EzRun 3652/3665 SD G3 mootoritega.

Toetab Turbo ajastuse reguleerimist kuni 32 kraadi ja koos EzRun 3652/3665 G3-ga on maksimaalne kiirus 25% suurem ja suurem mõju.

Nutikat start-stop tehnoloogiat tutvustatakse Max10 G2 ESC-le. Raamita ventilaator ei ole lubatud müra vähendamiseks ja energia säästmiseks. Ventilaator töötab ainult siis, kui temperatuur tõuseb teatud tasemeni.

Võrreldes eelmise põlvkonna MAX10 ESC-ga on kondensaatori kogumahtuvus suurenenud 74% ja see on ülekuumenemise eest kaitstud. Funktsioonid parandavad energia edastamist akust ESC-le, et vältida selle ülekoormamist ja kondensaatorite plahvatamist.

Nutikas vabakäigutehnoloogia võimaldab MAX10 G2-l olla eelmise põlvkonnaga võrreldes kõrgem ajami efektiivsus, mille tulemuseks on madalamad töötemperatuurid ja umbes 25 °C madalam minimaalne temperatuur kui eelmisel põlvkonnal.

Pärast ESC ühendamist OTA Bluetooth mooduliga saate vaadata andmeid (drosseli suurus, pinge, vool, temperatuur, kiirus jne) reaalajas läbi mobiilirakenduse, et teada saada tööolekut; Jooksuoleku ajalugu saab vaadata ka andmete logimise teel.

IP-67 veekindel süsteem tagab suurepärase veekindluse ja tolmukindluse. Kogu toitesüsteem suudab sõita erinevatel pindadel, sealhulgas mudal, liival, jääl, lumel ja vees, ilma jõuallikat kahjustamata.Hobbywing Ezrun MAX10 G2. Toote tüüp: ESC, Toote värv: Mitmevärviline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles