Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Regulaator bezszczotkowy Hobbywing XERUN AX R2

Regulaator bezszczotkowy Hobbywing XERUN AX R2
Laos
  • 133.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 44.66 €
Kaubamärgid Hobbywing
Kauba ID: 1455842
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hobbywing XERUN AXE R2 harjadeta ESC

Hankige uskumatu kiirendus ja saavutage tulemused, millest unistate. Hobbywingi täiustatud ESC-süsteem tagab võrratu jõudluse ning uusima tehnoloogiaga tagab täpse juhtimise ja pidurdamise, andes teile täieliku kontrolli oma sõiduki üle. Vastupidav ja ilmastikukindel – sellel on IP-67 reiting ja saate programmeerida teatud seadistusi. Sisseehitatud Bluetooth võimaldab kiiresti ühendada kontrolleri Hobbywingi äpiga, mis muuhulgas võimaldab andmeid reaalajas kontrollida.

FOC tehnoloogia – suur pöördemoment ja äärmiselt vaikne töö.

Uus FOC (Field Oriented Control) anduritehnoloogia on oluliselt parandanud uue AX-i kiirusregulaatori jõudlust, kasutatavust ja seadistatavust. See tagab uskumatult täpse juhtimise, tagades samal ajal seadme töökindluse. Nüüd saate oma sõidukiiruse ideaalselt sobitada gaasipedaali asendiga – olenemata sellest, millistes tingimustes te sõidate. See muudab ESC ideaalseks näiteks allamäge sõitmiseks, pakkudes teile täielikku kontrolli. FOC-tehnoloogia tagab ka kogu süsteemi vaikse töö – jätke tüütu müraga hüvasti!

Täielik kontroll

ESC on varustatud uute FOC-anduritega. Samuti pakub see intelligentset pöördemomendi juhtimist ja suletud ahela kiiruse reguleerimist. Mida see praktikas tähendab? ESC suudab säilitada mootori pöördemomenti ja kiirust ka siis, kui sõidutingimused muutuvad. Olenemata sellest, kas sõidate ülesmäge, allamäge või lisakoormusega, Axe süsteem tagab, et kõik juhtub täpselt nii, nagu soovite.

Vastupidise polaarsuse kaitse

Ärge muretsege ESC või sellega ühendatud mootori kahjustamise pärast. Axe R2-l on ainulaadne aku vastupidise polaarsuse kaitse. Pole tähtis, mitu korda te selle tahapoole paigaldate, pole teil millegi pärast muretseda. Teie seadmed on alati usaldusväärselt kaitstud – rikkeohtu pole.

Kasutage seda iga ilmaga

Kas olete kunagi erinevates tingimustes sõitnud? Ärge muretsege! Seda praktilist Hobbywingi ESC-süsteemi saate kasutada peaaegu igal ajal ja igal pool. AX-süsteem viib IP67 kaitse täiesti uuele tasemele. Seadme suletud disain ja vastupidav jahutusradiaatori korpus muudavad kontrolleri igaks väljakutseks valmis. Tule päike või vihm – Hobbywingiga saad sõita iga ilmaga!

Kaherežiim - mitu rakendust

ESC sobib ideaalselt mitmesugusteks rakendusteks. AX FOC Crawler toetab kahekordset töörežiimi – mitte ainult klassikalist edasi/tagasi liikumist (kraabitsaga roomik), vaid ka piduriga edasi/tagasi liikumist (tavaline). See võimaldab teil selle tööd edukalt oma vajadustega kohandada ja kasutada igas olukorras.

Programmeeritavad sätted – saavutage suurem kiirus

Kas otsite huvitavaid valikuid? Meil on teile suurepärane uudis! Lisaks tavapärastele sõiduki optimaalse jõudluse seadistustele on olemas ka ajastuse/võimenduse sätted, mis võimaldavad teil saavutada suuremaid kiirusi. Pikkadel ja tuulistel marsruutidel osutuvad need võimalused sageli hindamatuks!

Vaadake, mida rakendus pakub

Juurdepääs lisafunktsioonidele Hobbywingi rakendusega, mille saate oma telefoni tasuta alla laadida. Sisseehitatud Bluetooth muudab kontrolleri sidumise nutitelefoniga kiireks ja lihtsaks – pole vaja täiendavaid kaableid ega seadmeid. Saate vaadata salvestatud andmeid, programmi sätteid ja jälgida reaalajas parameetreid, nagu pinge, vool, kiirus või temperatuur.

Usaldusväärne pidurdus

Nautige pidurite peenhäälestamise võimalust – saate isegi pidurduskiirust seadistada! Nii saate sõita suurel kiirusel, kartmata gaasi vabastamisel ootamatuid tõmblusi või peatumisi. Kõik see tagab usaldusväärse pidurdamise peaaegu igas olukorras.

Täiustatud elektrooniline lüliti ja sisemine BEC

Axe R2 on varustatud elektroonilise lülitiga, mis tagab usaldusväärse töö ja ohutu kasutamise. Selle vastupidav korpus on tolmu, mustuse ja veekindel. See pikendab regulaatori eluiga ja väldib standardsete sisse/välja lülititega seotud probleeme. Seadmel on ka sisseehitatud BEC-režiimi lüliti maksimaalse väljundvooluga 13A. Pinge saab reguleerida vahemikus 6-7,4V. See tähendab, et saate kasutada mitmesuguseid standardseid servosid, kõrgepingeservosid ja muid välisseadmeid.

Toote nimi XeRun Axe
Toote number 30112102
Kaal 1:10
Toiteallikas 2-3S LiPo/6-9 NiMH rakud
BEC väljund Režiimilüliti: 6V/7,4V, 6A
Sisendjuhtmed Punane -14AWG-200mm*1/ must -14AWG-200mm*1
Väljundjuhtmed Mitte keegi
Sisendpistik XT60
Väljundi pistik Mitte keegi
Paigaldusnupp ESC-l Ei toetata
LCD programmiplokk Ei toetata
LED programmiplokk Ei toetata
Wi-Fi moodul Ei toetata
Bluetooth moodul Sisseehitatud
Püsivara värskendus Toetatud
Suurus 47,4 x 36,2 x 26,5 mm
Kaal 108 grammi
Pühendunud 1/10 kivi liugur

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles