Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Razer BlackWidow V3 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must

  • 133.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 44.66 €
Kaubamärgid Razer
Kauba ID: 1894705
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TUNNE ERINEVAT
Nimi, millest see kõik alguse sai, naaseb, et kinnitada oma domineerimist. Tunnetage erinevust Razer BlackWidow V3-ga – seda toetab esimese ja kõige ikoonilisema mehaanilise mänguklaviatuuri pärand ning see on varustatud uute täiustatud funktsioonidega, sealhulgas meie maailmas tuntud lülititega.

RAZER™ MEHAANILISED LÜLITID
Razer BlackWidow V3 on saadaval kahes variandis:

RAZER™ ROHELISED MEHAANILISED LÜLITID
Kuulake ja tunnetage rahuldustpakkuvat tagasisidet iga klahvivajutuse ajal, kasutades klõpsatavat, puutetundlikku disaini, mis pakub optimeeritud käitamis- ja lähtestuspunkte, et tagada mängimisel parem täpsus ja jõudlus.

RAZER™ KOLLANE MEHAANILISED LÜLITID
Need lineaarsed vaiksed lülitid tagavad ülimalt sujuvad klahvivajutused ilma puuteta ja sisaldavad helisummuteid, mis vähendavad veelgi niigi madalat heliprofiili.

LÄBIPAISTNE LÜLITIKORPA
Selle täiesti selge disain pakub eredamat RGB valgustust, et näidata Razer Chroma™ RGB tõelist sära – alates sügavast valgustuse kohandamisest kuni suurema keelekümbluseni, kuna see reageerib dünaamiliselt enam kui 150 integreeritud mänguga.

DOUBLESHOTI ABS KLAHVIKLAPPID
Selle juhtmevaba mehaanilise mänguklaviatuuri klaviatuuril on ka eriti paksud seinad, mis muudavad need pikaajalisele ja korduvale kasutamisele väga vastupidavaks, et tagada märgistuse mitte kunagi kulumine.

ALUMIINIUMEHITUS
Tugevate klahvikatete täiendamiseks on Razer BlackWidow V3 pealmine raam piisavalt mahukas, et kuluks intensiivseks ja regulaarseks kasutamiseks pikki tunde, ning sellel on puhas matt viimistlus.

MITMEFUNKTSIOONILINE RULLRATAS JA MEEDIA VÕTI
Seadistage need peatama, esitama, vahele jätma ja muutma kõike alates heledusest kuni helitugevuseni – see on ülim mugavus meelelahutuse nautimisel.

ERGONOOMILINE RANDMETUGI
Tugev randmetugi joondub ideaalselt klaviatuuriga, et leevendada randmetele avaldatavat survet, nii et tunnete end pikema aja jooksul mängides vähem väsinuna.

KAABLI TRASSIOONI VALIKUD
See mehaaniline mänguklaviatuur on konstrueeritud soontega, mis võimaldavad teil selle kaabli kenasti sisse lükata ja igas suunas välja toita, et saaksite oma töölaua segadusest ja jamadest puhtana hoida.Razer BlackWidow V3. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB, Klaviatuuri klahvilüliti: mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Randmetugi. Soovitatav kasutusala: Mängimine. Toote värv: must
Omadused
Andurid Akrüülnitriilbutadieenstüreen (ABS), alumiinium
Klaviatuuri keel USA inglise keel
Klaviatuuri paigutus QWERTY
Klaviatuuri stiil Otse
Klaviatuuri vormitegur Standard
Klaviatuuri võtmelüliti Mehaaniline
Klaviatuuri võtmelüliti tehnoloogia Razer roheline
Klaviatuuriklahvide kasutusiga 80 miljonit tähemärki
Küsitluse määr 1000 Hz
LED indikaatorid Jah
Multimeediumiklahvid Jah
Numbriklahvistik Jah
Osutusseade Ei
Pinna värvimine Monotoonne
Randmetugi Jah
Reguleeritav taustvalgus Jah
Seadme liides USB
Soovitatav kasutus Mängimine
Taustavalguse värv Mitmevärviline
Taustvalgus Jah
Toiteallika tüüp USB
Toote värv Must
Üleminek N-klahviga ümberminek
Windowsi võtmed Jah
Тип выходных коннекторов питания Ei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles