Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ravensburger Riverside elutoa pusle 750 tk Maastik

Ravensburger Riverside elutoa pusle 750 tk Maastik
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Ravensburger
Kauba ID: 1875374
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ravensburgeris on iga nuputaja jaoks ideaalne pusle!
Valikus on lai valik kujutisi ja kujundusi, sealhulgas lemmiktegelased, lummavad loomad, fantaasiapildid, maastikud, monumendid ja palju muud – meil on igaühele midagi. Pange kokku 750 kvaliteetset detaili, et avada romantiline vaade mägimajakese lõkketulele. Innuka nuputaja jaoks kõige populaarsemate tükkide hulka kuuluvad Ravensburgeri 750 tükist koosnevad pusled, mis on loodud väljakutseks ja lohutamiseks, luues keerulise, kuid rahuldustpakkuvama kui pettumust valmistava kogemuse.
Mõistatus on midagi enamat kui lihtsalt lõbus! Mõistatus arendab loogilist mõtlemist ja probleemide lahendamise oskusi, mälu, keskendumist ja keskendumisvõimet ning suurendab enesekindlust. Lisaks on see suurepärane viis vooluvõrgust lahtiühendamiseks, lõõgastumiseks ja stressi tekitamiseks.
Ravensburgeri mõistatused on loodud positiivseks kogemuseks. Traditsiooni järgides on meie puslevormid täielikult käsitsi valmistatud alates võrekujundusest kuni meie terastööriistade painutamiseni ja vormimiseni; luues täiusliku lukustuse ilma rebenemise ja tolmuta. Kaks tükki pole kunagi ühesuguse kujuga! Eriti paksud papitükid tähendavad, et teie pusle peab vastu aastaid ja meie peen linase struktuuriga paber eemaldab sära, nii et näete detaile tõeliselt. Ravensburger, mis toob peresid kokku alates 1891. aastast. Ravensburger Riverside Livingroom. Pusletükkide arv: 750 tk(t). Žanr: Maastik, Soovitatav vanus (min): 12 a. Laius: 343 mm, Kõrgus: 600 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles