Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rapoo UCM-2005 liideskaardid / adapter 3,5 mm, DisplayPort, HDMI, RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), USB Type-C

Rapoo UCM-2005 liideskaardid / adapter 3,5 mm, DisplayPort, HDMI, RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), USB Type-C
Pole laos
  • 139.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46.66 €
Kaubamärgid Rapoo
Kauba ID: 1875234
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lihtsustage oma elu selle Rapoo multifunktsionaalse tarvikuga, mis on kohustuslik kõigile, kes peavad USB-C sülearvutiga ühendama erinevaid seadmeid. Rapoo UCM-2005, millel on elegantne, kuid vastupidav alumiiniumkorpus, võimaldab teil ühendada 9 seadet ja laadida samal ajal oma USB-C hostseadet. Nautige kõik-ühes lahendust, mis katab teie multimeediumiühenduse vajadused.
UCM-2005-l on pööratav üliõhuke USB-C-pistiku disain, mis pakub täiendavat mugavust, kõrvaldades tuttava pistiku orientatsiooni või kaabli suuna probleemi. Ühendage see lihtsalt, olenemata selle küljelt!

Ajad, mil saadaval pole piisavalt USB-porte, on selja taga, kuna UCM-2005 võimaldab ühendada 2 USB-A-seadet ja 1 USB-C-seadme. Saate ühendada 2 kuvarit SST (ühe voo transport) või MST (mitme voo transport) režiimis. Laiendage oma ekraani kahe saadaoleva HDMI-pordiga ja voogesitage 4K UHD@60Hz video otse HDTV-desse, monitoridesse või projektoritesse: ideaalne, et nautida HD-teleril täis-HD-filmi, laiendada videomängu monitoridel või avaldada muljet oma esitlustega. äri- ja kontorikoosolekud. Kui töötate korraga mitme failiga või kasutate ulatuslikke Exceli faile ja dokumente, muudab UCM-2005 need tegevused lihtsamaks.
Neile, kes ei saa ilma muusikata hakkama, on UCM-2005-l ka ühendus mis tahes 3,5 mm pistikuga heliseadmega.

UCM-2005 abil saate USB-C seadmega ühendada ka sisendseadmed, nagu klaviatuurid, arvutihiired ja välised kõvakettad. Nautige kiiret ja usaldusväärset failiedastuskiirust 5Gbps. Tänu sisseehitatud kaardilugeja pesadele saate lugeda ja kirjutada ka SD- ja MicroSD-kaarte. Kasutage RJ45-porti ühenduse loomiseks traadiga Gigabit-võrguga: see on eriti kasulik traadita võrgu puudumise, traadita häirete või halva ühenduse korral või kui vajate saadaolevast traadita võrgust kiiremat Interneti-ühendust.
UCM-2005 töötab Windowsi sülearvutite, personaalarvutite, USB-C-pordiga Chromebookide, Thunderbolt 3 või 4-ga MacBook Pro/Airi, iPadi, teiste tahvelarvutite ja nutitelefonidega ning paljude teiste USB-C-pordiga seadmetega. See ühildub ka Samsung Dex/Desktop Mode'iga.
Lisaks saate seda kõike teha, kui lülitate sülearvuti sisse 100 W USB-C toiteallika pordiga!
UCM-2005 on samuti väga lihtne ja töötab kõigi suuremate operatsioonisüsteemide ja populaarsete USB-C seadmetega. See on täielikult Plug & Play, pole vaja täiendavaid draivereid ega tarkvara, lihtsalt ühendage USB-C sisendkaabel ja oletegi valmis minema.Rapoo UCM-2005. Hostiliides: USB Type-C, Väljundliides: 3,5 mm, DisplayPort, HDMI, RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), USB Type-C, Hosti liidese sugu: mees. Toote värv: must. Laius: 115 mm, Sügavus: 60 mm, Kõrgus: 15 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles