Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rapoo UCM-2004 liideskaardid / adapter HDMI, RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), USB Type-C

  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid Rapoo
Kauba ID: 1875233
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lihtsustage oma elu selle Rapoo multifunktsionaalse tarvikuga, mis on kohustuslik kõigile, kes peavad USB-C sülearvutiga ühendama erinevaid seadmeid. Rapoo UCM-2004, millel on elegantne, kuid vastupidav alumiiniumkorpusega välisilme, võimaldab ühendada 7 seadet ja laadida samal ajal oma USB-C hostseadet. Nautige kõik-ühes lahendust, mis katab teie multimeediumiühenduse vajadused.
UCM-2004-l on pööratav üliõhuke USB-C-pistiku disain, mis pakub täiendavat mugavust, kõrvaldades tuttava pistiku orientatsiooni või kaabli suuna probleemi. Ühendage see lihtsalt, olenemata selle küljelt!

Ajad, mil saadaval pole piisavalt USB-porte, on selja taga, kuna UCM-2004 võimaldab ühendada 2 USB-A-seadet ja 1 USB-C-seadme. Laiendage oma ekraani saadaoleva HDMI-pordiga ja voogesitage 4K UHD@60Hz video otse HDTV-desse, monitoridesse või projektoritesse: ideaalne, et nautida täis-HD-filmi oma HDTV-s, laiendada videomänge monitoridel või avaldada muljet oma esitlustega töö ajal. ja büroo koosolekud.
UCM-2004 abil saate USB-C-seadmega ühendada ka sisendseadmed, nagu klaviatuurid, arvutihiired ja välised kõvakettad.

Nautige kiiret ja usaldusväärset failiedastuskiirust 5Gbps. Tänu sisseehitatud kaardilugeja pesadele saate lugeda ja kirjutada ka SD- ja MicroSD-kaarte. Kasutage RJ45-porti juhtmega Gigabit-võrguga ühenduse loomiseks: see on eriti kasulik juhtmevaba võrgu puudumise, traadita häirete või halva ühenduse korral või kui vajate saadaolevast traadita võrgust kiiremat Interneti-ühendust.
UCM-2004 töötab Windowsi sülearvutite, personaalarvutite, USB-C-pordiga Chromebookide, Thunderbolt 3 või 4-ga MacBook Pro/Airi, iPadi, muude tahvelarvutite ja nutitelefonidega ning paljude teiste USB-C-pordiga seadmetega. See ühildub ka Samsung Dex/Desktop Mode'iga.
Lisaks saate seda kõike teha, kui lülitate sülearvuti sisse 100 W USB-C toiteallika pordiga!
UCM-2004 on samuti väga lihtne ja töötab kõigi suuremate operatsioonisüsteemide ja populaarsete USB-C seadmetega. See on täielikult Plug & Play, pole vaja täiendavaid draivereid ega tarkvara, lihtsalt ühendage USB-C sisendkaabel ja oletegi valmis. Rapoo UCM-2004. Hostiliides: USB Type-C, Väljundliides: HDMI, RJ-45, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), USB Type-C, Hosti liidese sugu: mees. Toote värv: must. Energiatarve (tüüpiline): 7,5 W, Väljundpinge: 5 V, Väljundvool: 1,5 A. Laius: 110 mm, Sügavus: 43 mm, Kõrgus: 14 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles