Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rapoo UCA-1006 liideskaardid / adapter RJ-45

  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid Rapoo
Kauba ID: 1875231
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurendage oma tootlikkust selle praktilise Rapoo lisaseadmega, mis on kohustuslik kõigile, kes peavad USB-C sülearvutiga ühendama traadiga Gigabit võrgukaabli. Elegantse, kuid vastupidava alumiiniumkorpusega välisilmega Rapoo UCA-1006 võimaldab teil ühendada MacBooki, Windowsi sülearvuti või mobiilseadme ning saada kasu Gigabiti kiirusega traadiga Interneti-ühendusest, mis on eriti kasulik juhtmevabade häirete või nõrga Wi-Fi signaali korral. .

UCA-1006-l on pööratav üliõhuke USB-C-pistiku disain, mis pakub täiendavat mugavust, kõrvaldades pistiku orientatsiooni või kaabli suuna tuttava probleemi. Ühendage see lihtsalt, olenemata selle küljelt!

See USB-C-Gigabit LAN-adapter võimaldab sirvida juhtmega kuni 1000 Mbps. See muudab UCA-1006 ka ideaalseks reisikaaslaseks, kuna hotellitubades on sageli nõrk WiFi-signaal, kuid need pakuvad peaaegu alati usaldusväärset kaabliga Interneti-ühendust. Olenemata sellest, kas olete ärireisil ja vajate katkestusteta Internetti või puhkusel ja soovite oma lähedastega kodus suhelda, UCA-1006 on teie jaoks hõlpsasti abiks.

Saate UCA-1006 hõlpsasti kasutada kõigi suuremate operatsioonisüsteemide ja populaarsete USB-C-seadmetega. See on täielikult Plug & Play, pole vaja täiendavaid draivereid ega tarkvara, lihtsalt ühendage USB-C sisendkaabel ja oletegi valmis. Rapoo UCA-1006. Hostiliides: USB Type-C, Väljundliides: RJ-45, Hostiliidese sugu: mees. Toote värv: must. Laius: 58 mm, Sügavus: 25 mm, Kõrgus: 15 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles