Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Rapoo Ralemo Air 1 hiir RF juhtmevaba + Bluetooth optiline 1600 DPI

  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid Rapoo
Kauba ID: 1806988
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
b>Ühe klõpsuga mitme ühendatud seadme vahel vahetamine
Ühendage kõigi oma seadmetega Ralemo Air 1 abil. See seob töötava seadme automaatselt, loob ühenduse mitme seadmega ja lülitub nende vahel lihtsalt ühe nupuvajutusega. Mitme seadmete vahel töötamine pole kunagi olnud lihtsam.

1600 DPI jälgimismootor
Kogege täielikku kontrolli. Täiustatud 1600 DPI nähtamatu jälgimismootoriga ei ole täpsus enam juhuse hooleks jäetud. Naudite tundlikku ja sujuvat kursori juhtimist praktiliselt igal pinnal.

Esmaklassiline kaasaegne disain ja vastupidavus
Ralemo Air 1 avaldab muljet oma ainulaadse kaasaegse elegantse, kuid samas tugeva disainiga, mis on kaunilt valmistatud alumiiniumisulamist. Kompaktne kuju on loodud mugavaks haardeks ja seda võimendab veelgi vaikne klõps, mis annab vabaduse ja meelerahu kõikjal, kus teie töö ka ei tee.

Alumiiniumisulam pakub käes esmaklassilist tunnet. Samuti tagab see vastupidavuse, hoides hiire mugava ja kergena, sobides suurepäraselt nii kodus/kontoris kasutamiseks kui ka reisimiseks.

Vaikuse heli
Vaiksed hiirelülitid võimaldavad hiirt vabalt kasutada teisi häirimata. See hiir sobib suurepäraselt hilisõhtusteks projektideks kodus, kasutamiseks avalikes kohtades ja reisil olles.

Keskkonnasõbralik taaslaetav aku
Enam pole vaja patareisid vahetada: tänu sisseehitatud keskkonnasõbralikule liitiumakule. Saate seda Qi laadimise kaudu isegi juhtmevabalt laadida ja nautida stiilselt kuni 25 päeva sirvimist enne järgmist laadimist!Rapoo Ralemo Air 1. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: optiline, Seadme liides: RF Wireless + Bluetooth, Liikumise eraldusvõime: 1600 DPI, nupud tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude kogus: 3, Kerimise tüüp: Pall. Toiteallikas: Patareid. Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles