Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

R-Go Tools HE Basic hiir

  • 75.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25.33 €
Kaubamärgid R-Go Tools
Kauba ID: 1640768
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vertikaalne disain

R-Go HE Basic hiirel on ergonoomiline vertikaalne kuju, mis tagab teie käe loomuliku lõdvestunud kehahoiaku. See loomulik “pöidla üles” asend stimuleerib hiire suuremaid liigutusi, mis on tervislikumad kui väikesed liigutused randmelt. Nii leevendate randme ja käe väikseid lihaseid ja kõõluseid ning saate ära hoida tüütuid valusümptomeid nagu RSI. Jälgi, et sa hiire kursori kiirust liiga tundlikuks ei määraks, muidu teed tõenäoliselt ikka väikseid kramplikke liigutusi. See hiir on mõeldud sihilikult kergeks, nii et vajate selle liigutamiseks vähem lihaspingeid.

Toetab kõiki sõrmi

Sellel ergonoomilisel hiirel on ümar disain ja see sobib ideaalselt teie kätte. Teie käsi on optimaalselt toetatud ning käepide tundub loomulik ja lõdvestunud. HE Basic hiirel on spetsiaalsed tugipinnad pöidla ja väikese sõrme jaoks. See hoiab ära sõrmede alla libisemise hiire kasutamise ajal ja vajate veelgi vähem lihaspingeid. Hiiretamine pole kunagi olnud nii mugav!

Kirjeldus

Ergonoomilisel R-Go HE Basic hiirel on kumer kuju, mis järgib teie käe loomulikku asendit. See tagab, et teie käsi on hiire kasutamise ajal pingevaba. Vertikaalne disain on mõeldud ergonoomide soovitatud hiire liikumise stimuleerimiseks teie küünarvarrest. See hoiab ära füüsilised kaebused, nagu RSI. Hiirel on spetsiaalne tugiala pöidla ja väikese sõrme jaoks, nii et kõik sõrmed on toetatud. Seda juhtmevaba hiirt saab hõlpsasti Bluetoothi kaudu ühendada. Ergonoomiline R-Go HE Basic hiir on esialgu saadaval ainult paremakäeliseks kasutamiseks suuruses M.

Testitud ja soovitatav

„R-Go ergonoomilised ja kehasõbralikud hiired, klaviatuurid, monitori käed, dokumendihoidjad ja sülearvutialused aitavad loomulikul ja pingutuseta arvutitööl. Need leevendavad kasutajat, selle asemel, et neile lisakoormust tekitada. Eriti oluline on, et abivahendid sobiksid kasutajale, kuna erinevatel inimestel on erinevad eelistused. Õnnitleme AGR-märgise ja tööelu lihtsamaks muutvate toodete puhul!


Omadused
Aku kõrgus 9
Aku laius 2.02
Aku sügavus 3.05
Aku tehnoloogia Liitiumioon (liitiumioon)
Aku tööiga (max) 50
Andurid Plastikust
Brändi nimi R-Go tööriistad
Eesmärk kontor
Ergonoomiline disain Jah
Garantii 1
HDMI liidese tüüp Parem käsi
Kerimise tüüp Ratas
Kerimisrataste arv 1
Kogus 1
Kohandatav liikumise eraldusvõime Jah
Laadimispordi tüüp C-tüüpi USB
Laetav Jah
Liikumise eraldusvõime 1750
Liikumise eraldusvõime režiimide arv 3
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Mälu tüübid 500
Max ooteaeg Patareid
Netokaal (toode, kg) 0,097
Nuppude kogus 3
Nuppude tüüp Vajutatud nupud
Programmeeritavad hiirenupud Jah
Seadme liides Bluetooth
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Toote kõrgus 7.6
Toote laius 8.3
Toote sügavus 10.5
Toote värv Hall
Vertikaalne disain Jah
Макс. частота обновления кадра при макс. разрешении 10

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles