Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

R-Go Tools Compact Break ergonoomiline klaviatuur, QWERTY (UK), bluetooth, valge

  • 86.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29 €
Kaubamärgid R-Go Tools
Kauba ID: 1641928
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Aitab meeles pidada pause

R-Go Compact Break klaviatuur sisaldab LED-tule kujul olevat katkestuste indikaatorit. Seda juhib otse R-Go Break tarkvara. Näidik näitab, kui terve te töötate, ja muudab värvi, nagu valgusfoor. Kui tuli muutub roheliseks, tähendab see, et töötate tervislikult. Oranž näitab, et on aeg lühikeseks pausiks ja punane näitab, et olete pausi vahele jätnud. See annab meeldivat ja positiivset tagasisidet oma pausikäitumise kohta.

Ergonoomiline kompaktne trükkimine

See kompaktne klaviatuur tagab, et teie käed on klaviatuuri ja hiire samaaegsel kasutamisel alati õlgade laiuses. See loomulik kehahoiak toob õlgadele lõdvestuse. Ideaalne kombineerimiseks R-Go Numpad Breakiga. R-Go Compact Breaki on lihtne kaasa võtta, et saaksite kõikjal tervislikult töötada!

Õhuke klaviatuur kerge klahvivajutusega

Compact Break klaviatuur on üliõhukese disainiga. Selle tulemusena ei suruta trükkimise ajal randmete veresooni ja kõõluseid alla. Klahvidel on spetsiaalne käärmehhanism, nii et klahvivajutus on väga kerge ja vajate tippimiseks vähem jõudu.

Kõik, mida pead teadma

Sellel kompaktsel klaviatuuril on kõik tervisliku tippimise jaoks vajalikud ergonoomilised funktsioonid. Kompaktne disain tagab, et teie käed jäävad klaviatuuri ja hiire samaaegsel kasutamisel alati õlgade laiusele. Kerge klahvivajutus vähendab trükkimise ajal lihaspingeid. Klaviatuur on üliõhuke, nii et teie käed ja randmed on tippimise ajal pingevabas ja loomulikus asendis. See tagab teie käte parema verevoolu. R-Go Compact Break klaviatuur annab LED-värvisignaalidega märku, millal on aeg pausi teha. Tippimise ajal muudab tuli värvi nagu valgusfoori puhul. Kui tuli muutub roheliseks, tähendab see, et töötate tervislikult. Oranž näitab, et on aeg lühikeseks pausiks ja punane, et olete liiga kaua töötanud. Lühikesed pausid tööpäeva jooksul suurendavad keskendumisvõimet, hoiavad ära pingevigastused ja hoiavad end tööpäeva jooksul vormis.

Testitud ja soovitatav

„R-Go ergonoomilised ja kehasõbralikud hiired, klaviatuurid, monitori käepidemed, dokumendihoidjad ja sülearvutialused pakuvad abi loomulikuks ja pingutuseta arvutitööks. Need pigem leevendavad kasutajat kui panevad talle lisakoormust. Eriti oluline on, et abivahendid sobiksid kasutajale, kuna erinevatel inimestel on erinevad eelistused. Õnnitleme AGR-märgise ja tööelu lihtsamaks muutvate toodete puhul!



Omadused
Aku laadimise aeg 2
Aku tehnoloogia Liitiumioon (liitiumioon)
Aku tööiga (max) 140
Andurid Alumiiniumist
Bluetoothi versioon 5.0
Brändi nimi R-Go tööriistad
Brutokaal (pakk, kg) 0,442
Ergonoomiline disain Jah
Garantii 1
Kaasa arvatud toodete arv 1
Klaviatuuri kaal 310
Klaviatuuri keel Ühendkuningriigi inglise keel
Klaviatuuri mõõtmed (LxPxK) 285 x 139 x 9
Klaviatuuri paigutus QWERTY
Klaviatuuri stiil Otse
Klaviatuuri vormitegur Mini
Klaviatuuri võtmelüliti Kääride võtmega lüliti
Laetav Jah
LED indikaatorid Jah
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Maksimaalne reageerimisaeg 1
Mälu tüübid 500
Netokaal (toode, kg) 0,33
Numbriklahvistik Ei
Osutusseade N
Plug and Play Jah
Seadme liides Bluetooth
Soovitatav kasutus kontor
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Toiteallika tüüp Aku
Toote värv Valge
Windowsi võtmed Jah
Тип выходных коннекторов питания Ei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles